Fredericia AVISEN besøger butikken AMOC i Vendersgade. Den lækre tøjbutik, som har moderigtigt tøj til børn og teenagere fra 0-16 år. Ejeren Lone Ahrentoft har en kæmpe passion for sit arbejde og at gøre sine kunder glade. 

Levis hoodies. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

 Fredag er en regnfuld dag, men det forhindre ikke Fredericia AVISEN i at besøge butikken AMOC, for at snakke med den imødekommende ejer Lone Ahrentoft om hvordan julesalget i år er gået.

Julesalget

Lone Ahrentoft viser mig rundt i butikken, og fortæller at inde i butikken der gik julesalget forrygende.

”Folk støtter godt op og vil godt handle lokalt. Flere af vores kunder har sagt, at de vil hellere komme og handle ved os eller bare generelt i Fredericia By. De køber alt lokalt, og vil hellere også have frisk luft end at være lukket inde i et center”, fortæller Lone Ahrentoft.

Lone Ahrentoft fortæller mig at der i butikken der sælges der både tøj til piger og drenge.

”Vores kunder har nu op til jul fået købt mest mærket Levis og det har været alt fra t-shirt til hoodies, og det samme med mærket Tommy Hilfiger, og vores lidt pænere bukser enten lange eller til anklen. Så der er til den fine dreng eller sporty dreng kommer an på hvilken stil man har”, fortæller Lone Ahrentoft og viser mig hen til stativet hvor de fine bukser hænger.

Tommy Hilfiger. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Imellem tiden kommer der kunder i butikken, og jeg tager muligheden for at kigge mig lidt rundt og tage nogle billeder af det forskellige tøj som hænger rundt omkring og som Lone har fortalt om.

I det jeg går rundt i butikken, kommer Lone over til mig og fortæller hvad pigerne i butikken går efter

”Nederdele og sådan nogle bukser, strik det er virkelig noget som pigerne i butikken har gået efter i år. Alt med dyreprint til masse af farver er populært”, fortæller Lone Ahrentoft

Nederdele til piger. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Forårslevering

Inden jeg forlader butikken fortæller Lone at deres nye forårslevering er blevet taget godt imod.

”Vi har fået forårslevering og her er der masse af stærke farver, f.eks. gul eller grøn. T-shirt med sjove print på eller med masse af farver, tøj hvor der sker noget. Det er de vilde med. Det er også til alle typer, hvis du er sporty så har vi til sporty typer, hvis du er til den finere del, så er der også noget lækkert af det i de vilde farver”, fortæller Lone Ahrentoft

Bukser til drenge. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Hygge i butikken

Afslutningsvis spørger jeg ind til Lone, hvad det betyder for hende at arbejde med tøj både til drenge og piger.

”Det betyder alt, udover min familie selvfølgelig. Det er mit tredje barn. Det er det fedeste arbejde at have, det er så fedt at se glæden i børnenes øjne, og deres begejstring det er dejligt. Det er bare et dejligt univers at være i, og gøre andre børn glade som ser frem til at få det de går ind efter i butikken”, fortæller Lone Ahrentoft med en begejstret stemme.

I mellemtiden kommer der en kunde ind, og her fortæller Lone Ahrentoft, at de tit får besøg uden at nogen af børnene køber noget, men hvor de bare kommer ind i butikken for at hygge, og snakke med os, for at få tips og idéer til forskellige ting.

”De kommer ind for at hilse på os, når de lige er ude og shoppe med deres venner eller veninder, det er dejligt. Så snuser de lidt rundt, som de altid har lov til her i butikken”, fortæller Lone Ahrentoft som det sidste.

Tak for besøget!

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce