Hook Herrera er født i 1960 i San José, Californien, amerikaner med indiansk og mexicansk blod i årerne. Dog er hans blod lige så blåt som rødt, han har spillet blues siden han var barn – er fyldt med ægte blues kærlighed og -feeling! Torsdag d. 28. februar giver han koncert i Tøjhuset sammen med et stjernehold af danske bluesmusikere, der tilsammen udgør The Helping Hand Band.

Hook Herrera har turneret med med alle de store – f.eks. Allman Brothers, Warren Hayens & Gov’t Mule og spillet med Johnny Winther, Derek Trucks, Levon Helm, Matt Abts, Anson Funderburgh, Jimmy Rogers, Pinetop Perkins, Willie Big Eyes Smith, Bonnie Raith… bare for at nævne nogle få!


Han har gennemrejst hele USA med sin mundharpe og også store dele af Europa før Hook fandt kærligheden i Sverige og nu lever i Göteborg med kone og børn.

Men i efteråret 2017 hookede Hook op med Niels Nello Mogensen som satte en tour og et band op til ham! Så godt at samarbejdet altså fortsætter. Hook Herrera er en fantastisk mundharpespiller og sanger. Han har den der ægte blues-feeling og lyder “helt rigtig”. Og Hook kan ikke vente med at komme i gang igen. Han glæder sig til Danmark igen og dette samarbejde!

Hook Herrera & The Helping Hand Band er:

Hook Herrera – mundharpe, guitar, vokal

Ronni Boysen (Mud Morganfield, Kokomo Kings) – guitar

Kjeld Lauritsen (Organizers, Miriam Mandipiri) – orgel og piano

Mads D. Andersen (Mike Andersen, Alan Haynes) – trommer

Niels Nello Mogensen (Johnny Madsen, Grarup Allstars) – bas.

Billetter til koncerten, der starter kl. 20, kan købes på tojhuset.dk.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her