FC Fredericia vandt søndag eftermiddag 5-0 mod Nykøbing FC, og det var hattrick-helten, Steven Enna, der stjal billedet for fredericianerne. Læs her Sportsredaktørens dom dagen derpå.

En køretur på 220 kilometer og så hjem igen efter 2×45 minutter og det var så den søndag. Turen gik til Nykøbing Falster, hvor CM Arena lagde græs til FC Fredericias ydmygelse af det lokale hold, der har store ambitioner om på sigt at rykke op i Superligaen.

CM Arena er ikke det største stadion, men med 750 tilskuere på plads, så det faktisk ud af noget i de hyggelige omgivelser. Hyggeligt havde hovedparten af tilskuerne det ikke, faktisk var der enkelte af de lokale fans, der ordret råbte: “Brian raus!” og hentydede til Nykøbings cheftræner, Brian Rasmussen.

Det var ikke Brian, der spillede kampen for Nykøbing, og det var ikke Brians skyld, at Nykøbing indkasserede to mål efter hjørnespark, samt at Jordan Wilson tog hånden til hjælp og fik direkte rødt kort. Brian Rasmussen havde faktisk rystet posen og skiftet flere bærende spillere ud i startopstillingen og taget konsekvensen af, at holdet ikke havde vundet siden i NordicBet Ligaen siden d. 30. august.

FC Fredericia har det meste af sæsonen sprudlet, men det var ikke fordi det væltede ned med chancer til fredericianerne inden Wilsons hjerneblødning. Til gengæld var der kynisme, og det er mindst ligeså vigtigt og her stjal Steven Enna især billedet med et hattrick.

Defensivt var der lukket af med det nye midtstopperpar, Erik Nissen og Lukas Enevoldsen, og i målet var Alexander Nybo sikkerheden selv, når der var brug, at for han diskede op med redninger.

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (10): De få gange, hvor Nybo blev testet, var han skarp. Han blev ikke tvunget ud i de store redninger, men til gengæld er det også kvalitet at stå “kold” og så være klar, når man skal.

Henry “Uzo” (7): Uzo er set mere markant og mere indflydelsesrig, end det var tilfældet mod Nykøbing. Han havde en fod med i spillet ved målet til 0-3, hvor Nykøbings keeper ikke var for heldig. Til gengæld var han solid defensivt, hvilket typisk har været Uzos problem.

Erik Nissen (10): Midterforsvaret blev ikke rigtig sat på de store prøver, men når der var brug for det trådte Nissen i karakter og dirigerede fint med makkeren Lukas Enevoldsen.

Lukas Enevoldsen (10): Det var Enevoldsens første start i NordicBet Ligaen, men det var ikke til at se. Gik godt ind i de dueller, der nu var, og fik lukket af sammen med Erik Nissen.

Nicolaj Ritter (7): Han er set mere markant offensivt, men når man som back får lukket af defensivt har man gjort sin primære opgave godt.

Andreas Oggesen (10): Fordelte boldene godt på midten, og befinder sig godt i rollen med Mathias Gertsen som sidemanden så han har en makker, der er tekniskvelfunderet med bolden.

Mathias Gertsen (10): Den lille kreatør var hovedmanden bag to mål på hjørnespark. Først sendte Gertsen bolden ind til Steven Enna, der satte skulderen på og scorede, og efterfølgende scorede han direkte på hjørnespark. Derudover var Gertsen kampen igennem sikker på bolden, og gik ned i hårde tacklinger, når det var nødvendigt.

Kristian Kirkegaard (10): Spillede endnu en god kamp, og lavede et rigtig flot oplæg til Steven Ennas mål til 0-3.

Anders Holvad (7): Stabil kamp af Holvad, der scorede sikkert på straffesparket. Det var dog til at se, at han i ugens løb ikke har været på toppen og derfor blev han også pillet ud for at få ham mere frisk til HB Køge-kampen på torsdag.

Agon Mucolli (7): Ikke så kampafgørende som i tidligere kampe, men til tider kunne man godt se hvad den lille kreatør kan med en fodboldbold.

Steven Enna (12 – Man of the Match): Når man laver hattrick, er det noget nær umuligt at komme uden om Enna som Man of the Match. Enna stod hvor han skulle tre gange, og det er derfor han spiller i FC Fredericia, og han kan være grunden til, at FC Fredericia i sidste ende kommer til at spille med om den helt sjove topplacering.

Indskiftere:

Dennis Høegh (UB): Spillede ikke nok.
Martin Mikkelsen (UB): Spillede ikke nok.
Nikolaj Kirk (UB): Spillede ikke nok.

Når FC Fredericia efter flere års hungren, endelig fristes man til at skrive, har fundet skarpretteren i front, kan det gå hen at blive rigtig stort for FC Fredericia, der igen mod Nykøbing viste en defensiv organisation, som virker stabil.

Kan ovenstående fortsætte sæsonen ud, og i første omgang i næste kamp mod HB Køge, kan det gå hen at blive rigtig stort.

https://www.eventc.dk/events/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer