Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i lejligheder på samme vej

På Sandal Bakke har der været indbrud i to lejligheder, der er under renovering. Det er sket i tidsrummet mandag klokken 16:00 og frem til tirsdag klokken 06:30. Man kan ikke se, hvad der er stjålet udover batteridrevne boremaskiner. Det er uvist, hvordan man er kommet ind.

Indbrud på Ydunsvej

Mellem tirsdag klokken 14:00 – 21:00 ha der været indbrud i en lejlighed på Ydunsvej, hvor der er blevet stjålet smykker og sølvtøj.

Færdelskontrol

Tirsdag var der igen en skærpet færdelskontrol og det resulterede i omkring 35 overtrædelser. Det skete blandt andet på Skærbækvej, Lumbyesvej og på motorvejen. Overtrædelsen omfatter blandt andet hastighed, folk der ikke var i det rigtige spor på motorvejen, vigepligtsforseelser og håndholdt mobiltelefon.

Ambulance kørte ind i væltet træ

I nat klokken 00:30 kørte en ambulance med en patient ind i et væltet træ på Taulovmotorvejen. Der skete kun mindre skader, og ambulancen kunne derfor køre videre.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/

Leave a Reply