At hænge valgplakater op har en næsten rituel funktion i partierne. Men at pille dem ned før valget – er ikke set før. Alternativet begynder allerede torsdag formiddag at tage plakater ned i Kolding og Fredericia – og opfordrer andre partier til at gøre det samme.

  • Så skal vælgerne snart have ro for os kandidater – det glæder mange sig sikkert til. Byerne skal også hurtigst muligt tilbage til normal udseende – dvs valgplakaterne skal ned. Derfor begynder Alternativet allerede torsdag formiddag at tage plakater ned i Kolding og Fredericia – og opfordrer andre partier til det samme. De plakater der er allernærmest valgstederne kommer dog først ned efter kl 20, skriver Hans-Jørgen Jagd fra Alternativet i en email, der er sendt til alle kandidater i Fredericia.

Hans-Jørgen Jagd fra Alternativet er endda så flink, at han vil pille sine modkandidaters valgplakater ned for dem.

  • Når nu lygtepælene alligevel besøges, tager jeg gerne jeres plakater med, og afleverer dem til jer efterfølgende. Men rører dem naturligvis ikke uden at have fået et klart OK fra jer først, slutter Hans-Jørgen Jagd fra Alternativet i sin email.