Tilbage i maj tiltrådte Fredericia Kommune et samarbejde med Code of Care, et samarbejde der skulle være med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked i kommunen. Inden længe går projektet i luften, men allerede inden startskuddet har mange virksomheder meldt sig interesserede.

Code of Care etablerer Task Forces af virksomhedsledere, der sammen påtager sig en udfordring og udvikler løsningsmodeller i samskabelse med jobcentre og andre samarbejdspartnere.

Code of Care arbejder for at give mennesker med begrænsede ressourcer og udfordringer, mulighed for at bidrage til gavn for virksomhederne og samfundet.

Formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, Peder Tind, fortalte tilbage i maj således til Fredericia AVISEN:

“Code of Care har en rigtig fin erfaring for at inspirere virksomheder og bringe virksomheder sammen og være med til at inspirere til hvordan man kan tage borgere uden for arbejdsmarkedet ind. Vi er meget inspirerede af Hedensted, der har haft det i nogle år”.

Nu er projektet klar til at blive skudt i gang, og allerede inden informationsmødet har 31 virksomheder meldt sig interesserede, fik Social- og Beskæftigelsesudvalget forleden at vide til deres udvalgsmøde – og det vakte stor glæde, fortæller formand, Peder Tind.

“Der er 31 virksomheder, der har meldt sig til og ønsker at høre mere om Code of Care, til et opstartsmøde allerede inden vi er i gang, det er da meget flot. Det passer på vores virksomhedsrettede tilgang og virksomhedsservice og hele vores fokus på samarbejde med virksomhederne”, siger Peder Tind og fortsætter:

“Det er en flot tilslutning, og det viser at vi har virksomheder i Fredericia der vil løfte sociale opgaver for at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked. Det lyder til at vi kommer godt i gang her. Det understøtter alt det arbejde og det fokus vi har lagt i Social- og Beskæftigelsesudvalget. Det at være med til at søsætte dette projekt og se den store opbakning, det er vi bare rigtig glade for”.

https://www.facebook.com/menyfredericia/