Der er ikke noget som børne-tv. Ramasjang kom i 2009 og har vist nye højder for popularitet af værter og skøre påfund med diverse merchandise. Det har sågar lykkedes at skabe et omrejsende cirkusunivers, hvor værterne kommer ud til deres fans i levende live.

En af de helt store populære skikkelser rammer lige ind i et andet hit, det er selvfølgelig bagning, som er blevet en Danmarks nationale sportsgrene. Her kommer Rosa fra Rouladegade ind som en sikker favorit. På sin egen rolige og charmerende måde har hun vundet børn og voksnes hjerter.

I filmen her ses Rosa sammen med en af de mere politisk ukorrekte skikkelser fra Ramasjang, Onkel Reje, som dog er ovre i en anden boldgade end den mere rolige og søde Rosa fra Rouladegade.

Men hvem er hun så den bageglade pige med de musikalske evner, ja faktisk hedder hun rigtigt Rosa og vi lærte hende først at kende i Lille Nørd. Hendes borgerlige navn er Rosa Gjerluff Nyholm og hun er 30 år gammel.

Hvis man ser lidt nærmere på hendes efternavn, så begynder man måske at forstå, hvorfor hun virker så meget hjemme, når hun synger og performer. Hendes mor er den kendte danske sangerinde Elisabeth Gjerluff Nielsen, som både har klaret sig godt som soloartist, men også har skrevet et hav af danske hits til blandt andet til Søs Fenger, Ray Dee Ohh og Sanne Salomonsen. Skulle det ikke være nok, så er hendes onkler Peter A.G. Nielsen og Jens G. Nielsen fra Gnags.

Første gang vi stødte på Rosa var i Lillie Nørd.

Selvom jeg ikke har børn i Rosa-alderen, så er jeg nogle gange landet på de populære bageprogrammer fra Rouladegade. Hun kan altså noget helt specielt, den måde hun kan være nærværende og barnlig på uden, at det kammer over, er en sjældenhed. Programmerne har det også med at være rørende, når hun f.eks hjælper et barn med at lave en kage til dem, de elsker.

Når Rosa besøger Fredericia er det med rødderne og mon ikke denne sang vil komme ud gennem højtalerne.

Nu har du muligheden for at finde dit indre legebarn frem og invitere børn, børnebørn eller andre og tage med til fest, når Rosa og Rødderne byder op til dans, sang og leg.

Søndag den 15. december klokken 15.00 indtager Rosa nemlig ADP LOUNGE i Fredericia Idrætscenter med de to dygtige musikere, Palle og Sille, som udgør Rødderne.

Hvis du er vild med Rosa ligesom jeg, så giv jeres børn en oplevelse, der ikke sætter sig på sidebenene i december.

Pak dit yndlingssovedyr og glæd dig til at synge med, når den charmerende og kageglade Rosa kommer og synger de sange, vi kender hende for.

Køb din billet her

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Skriv et svar