AKVA Group har rykket teltpælene op og flytter fra Vejle Kommune til Fredericia, hvor valget er faldet på kontormulighederne i bygningen på Venusvej 24, der også rummer Caverion Danmark.

Fredericia AVISEN har i dag talt med COO for AKVA Group, Land Based, Morten Nielsen.

“Fredericia var ikke et bevidst valg, men vi er glade for valget. Vi har været tre år i Vejle senest og før det i Egtved. Vi ser hele tiden efter egnede lokaler, der kan opfylde, de krav, som vi har, og denne gang viste det sig, at der var en velkvalificeret lokalitet på Venusvej i Fredericia”, siger Morten Nielsen og foresætter:

COO for AKVA Group, Land Based, Morten Nielsen. Foto: AKVA Group

“Vi er blevet mødt af enormt søde og velvillige ejere, der har tilpasset bygningen vores behov, og ikke mindst gennemført en stor renovering på kontorsiden. Vi er meget tilfredse og glade for at være i byen. Vores medarbejdere kommer generelt fra Trekantområdet, nogle kører dog også fra Aarhus og Odense, og med vores nye placering er det nemt for alle. En del medarbejdere bor allerede i Fredericia Kommune, fordi, vi har mange maskinmestre ansat”.

På jagt efter nye medarbejdere

AKVA Group er samtidig på udgik efter medarbejdere. Det fortæller Morten Nielsen afslutningsvis til Fredericia AVISEN.

“Udover vores nuværende 60 medarbejdere, så er vi altid på udkig efter velkvalificeret arbejdskraft, især indenfor design og projektledelse, så det er bare at kontakte os”, slutter Morten Nielsen

AKVA Group er placeret på markedet med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skotland, Spanien, Grækenland, Iran, Island, Canada, Australien og Tyrkiet. AKVA Group er anerkendt som pioner og teknologidriver i den globale akvakultursektor i mere end 30 år. I dag er virksomheden verdens største leverandør fra enkeltkomponenter til store avancerede og skræddersyede pen-baserede akvakulturprojekter. Læs mere om virksomheden her

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her