19 medarbejdere fra Shell Raffinaderiet har deltaget i Dansk Firmaidrætsforbunds kampagne, Tæl Skridt. Shell endte med at vinde kampagnen og førstepræmien på 25.000 skattefrie kroner.

Repræsentanter fra Dansk Firmaidrætsforbund overraskede torsdag Shell, hvor pressechef Torben Øllegaard Sørensen havde indkaldt medarbejderne Rikke Friis og Kirsten Christensen til en walk-and-talk for, at de skulle blive overrasket. Med ud gik også Shells direktør Thomas Griepp, og han kunne se Rikke og Kirsten få en noget uventet, men positiv oplevelse.

Rikke Friis blev overrasket. (Foto: AVISEN)

Ude foran ventede to personer fra Dansk Firmaidrætsforbund og den inviterede presse, som var blevet gemt væk. Det var blev orkesteret af Torben Øllegaard Sørensen, og hans plan lykkedes. Efter overrækkelsen af checken på 25.000 kroner fortalte Rikke og Kirsten om Tæl Skridt-kampagnen i Shell-regi.

»Jeg har selv opsøgt motionscenter, og også gået ture. På Facebook har vi været med til at motivere hinanden, og der gik lidt sport i den. Det er en anden måde at være sammen på i den her tid, hvor meget er lukket ned og vi er adskilt fra hinanden,« siger Rikke med et smil.

Shell er en stor arbejdsplads, og hvis man kigger ud på de forskellige afdelinger ville særligt en afdeling kunne bidrage med skridt, hvis de tilmelder sig kampagnen.

»Hvis teknikerne meldte sig, så kunne de gå mange skridt,« konstaterer Kirsten.

Kirsten Christensen (tv) og Rikke Friis modtog blomster. (Foto: AVISEN)

Under normale omstændigheder ville Shell aktivt have gjort sociale ting i forbindelse med eventet Tæl Skridt, men det er ikke tilfældet pt.

»Inden corona havde vi et event klokken 11:30, hvor vi lavede lidt walk-and-talk, og der kunne vi samle folk,« siger Rikke.

Hvordan startede det og hvor mange år har I været med?

»Hende der startede det arbejder ikke på Shell mere, men Torben og os andre samlede bolden op og har stået for det. Vi har været med i mange år, men man skal engagere sig i det, da man ellers ikke får mange med ombord,« siger Rikke.

Den store check, som Shell fik. (Foto: AVISEN)

I alt har 1500 hold deltaget i denne omgang af Tæl Skridt, og 1100 klarede kravet om antal skridt pr. dag. Omkring 12.600 personer deltog aktivt i kampagnen. 

Om Dansk Firmaidrætsforbund:

Dansk Firmaidrætsforbund er den 3. største idrætsorganisation i Danmark med 382.000 medlemmer og aktiviteter og kampagner – som Tæl Skridt og Arbejdspladsernes Motionsdag – der bevæger yderligere 120.000 danskere årligt. Dansk Firmaidrætsforbund arbejder for et sjovere Danmark i bevægelse.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer