Feriesjov er på trapperne igen i år, og programmet står på blandt andet streetsport, hvor man blandt andet kan komme på Streetfodboldskole med spillere fra freestyle fodboldlandsholdet, og det er også muligt at komme til at træne med en af FHKs ligaspillere.

Fra uge 27 går det løs. Årets feriesjov skydes i gang, og i dette års udgave er der særligt et nyt tiltag, som man skal bide mærke i.

“Vi har lavet drop-in aktiviteter så man ikke skal tilmelde sig på forhånd og bare møde op. Det gælder eksempelvis til streetsport, hvor folk er fleksible. Det vil vi prøve af i år,” siger idrætskonsulent i Fredericia Kommune, Kristoffer Riddersholm, til Fredericia AVISEN.

Hvad indebærer streetsport?

“Det er ting som basket, skateboard, løbehjul og fægtning, og andre aktiviteter man kan lave på Gasværksgrunden,” forklarer Kristoffer Riddersholm.

I forbindelse med Feriesjov er der en del udendørs aktivteter. Foruden Gasværksgrunden kommer blandt andet Ungdommens Hus og Kanalbyen i brug, og i særdeles en af aktiviterne i Kanalbyen har Kristoffer Riddersholm store forventninger til.

“Stand Up Padling var en stor succes sidste år, og der er mange bookninger på holdene allerede nu . Der er også kystlivredning på Østerstrand, og det nye i det er, at vi har lavet niveauinddeling. Vi deler det op sådan, at der er et begynderhold og et hold til de øvede,” siger han.

Kristoffer Riddersholm fremhæver flere af Feriesports aktiviteter, og han slår særligt ned på tre af slagsene, som han håber bliver en succes.

“Jeg håber, at vi får mange tilmeldinger til streetfodboldskolen, hvor vi har landsholdsspillere fra freestyle fodboldlandsholdet. Man kan også træne med blandt andet en ligahåndboldspiller fra FHK, og så er E-sport jo det helt store for tiden, så det forventer jeg mig også meget af,” siger Kristoffer Riddersholm.

Feriesjov afvikles i uge 27, 28, 31 og 32. Det er muligt at tilmelde sig på Feriesports hjemmeside ved at klikke her, hvor man også kan se de forskellige aktiviteter.

http://prinsenafegypten.dk