Et godt stykke tid før 8.00 anløb AIDAaura Fredericia. Et skib, som byen efterhånden har budt velkommen adskillige gange. I dag var velkomsten regnfuld, men naturligvis med flag, musik fra Postorkestret og stor position sikkerhed, så gæsterne kunne komme sikkert i land.

Lidt af en kontrast fra fredagens folkelige og meget populære Disney Magic-skib, var der i dag ikke sol, ikke mange mennesker, ikke begejstrede modtagere, men derimod den mere rutineprægede præstation med et altid velspillende, sikkert og rødt Postorkester, hertil havde syv lokale fundet vej til Esplanaden i Fredericia, hvor 1186 passagerer nu skal opleve Fredericia og byerne omkring.

Busserne er klar til at køre turisterne ud af byen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Busser holdt klar til at køre de eventyrlystne krydstogtsturister af sted, imens regnen tog til, og gjorde de fleste af os til våde mus. Det bliver muligvis en regntrist formiddag at gå rundt i Fredericias gader, men så er det herligt, at vi i Fredericia har mange muligheder for at sætte os ned, drikke en god kaffe eller spise en frokost. Det kan vi kun opfordre til, at gæsterne gør brug af i dag.

Regnen har nok et stor andel i en lille fremmøde af fredericianere. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

For skibskendere er det sikkert et godt gensyn med AIDAaura, der sejler fra Fredericia kl.19.30.

Se også vores live fra ankomsten

Om rederiet

AIDA Cruise er et tysk rederi, som er en del af Carnival Corporation. Skibet har en markant udsmykning.

De ca. 1186 passagerer og 360 besætningsmedlemmer blev budt velkommen om morgenen med musik og kanonsalut samt af byens borgere og en stor gruppe af trofaste frivillige hjælpere på Kastelkajen i Kanalbyen.