Om få minutter vil et af AIDAMar krydstogtskib lægge til kaj i Fredericia – ikke på Esplanaden, men i erhvervshavnen. Besætningsmedlemmerne må ikke forlade skibet, der har været uden gæster i over 14 dage.

Kaj 22 i erhvervshavnen får i dag besøg af et AIDA-krydstogtskib, der skal ligge til kaj i Fredericia. Skibet skal ligge i Fredericia Havn de næste fire uger.

“Vi kender AIDA-rederiet rigtig godt, og skibet kan ligge hos os på en sikker foranstaltning. Det er mere end 14 dage siden, der sidst var passagerer ombord, og der er ingen af de 479 besætningsmedlemmer ombord, der udviser smittetegn, hvilket betyder, at det er et smittefrit skib, men alligevel har vi forbudt besætningsmedlemmerne at forlade skibet,” fortæller CEO hos ADP, Rune D. Rasmussen og fortsætter:

“Det er indenfor vores normale havneaktiviteter, og besætningen, der ikke har fået landlov, har i øvrigt ingen interesse i at forlade skibet. Det er over 14 dage siden, at de havde passagerer ombord, så det er et sikkert sted for dem at være. Samtidig får Fredericia Spildevand opgaven med at tage sig af deres spildevand de kommende fire uger i stedet for havet. Endelig skal operatøren sørge for, hvis skibet mangler vådt og tørt, når det ligger til kaj.”

“Vi vil samtidig gerne hjælpe besætningen med en bedre internetforbindelse. Det er sådan, at krydstogtskibene normalt er koblet op på en satellitforbindelse, men vi sørger for en wifi-forbindelse, så de kan komme i bedre kontakt med deres familie og nære, nu hvor de skal være hos os i fire uger, og endelig så overholder skibet alle de regler, der er, så vi er meget rolige omkring deres besøg, hvor besætningen ikke får lov at gå fra borde,” slutter Rune D. Rasmussen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer