Det bliver ikke som en aften, du har oplevet før, når livemusik og DJs sammen med lyd- og lysdesign i international klasse opstår i Fredericia lørdag den 11. september 2021.

AHA vil tage os med tilbage i tiden, og spille musikken, som har været en stor del af en hel generation, og sammen med gæsterne skabe nye oplevelser i en moderne, eksklusiv og hyggelig atmosfære.


Efter lang tids tålmodig venten er åbningsdatoen for Danmarks måske flotteste spillested og natklub fastsat til lørdag den 11. september 2021 kl. 21:30, og billetter kan enten købes online fra i dag via www.ahalivestage.com, eller i døren på selve aftenen, ligesom der også altid kan reserveres bord online.


Programmet for åbningsweekenden indebærer blandt andet gæstestjerne Lis Sørensen og Peter AG, som spiller sammen med AHAs husorkester, Hollywood House Band, som består af Kapelmester/Guitarist Jakob ”Jønne” Juul Nielsen, Kasper Vinberg/Trommer, Rasmus Løhde/Keyboards og Thomas Friis/Bas.


Tidens største navne til Fredericia
AHA-konceptet er skabt af Generation X, som er født mellem 1965 og 1980 og voksede op til lyden af Whitney Houston, Michael Jackson, Madonna, Phil Collins, George Michael og mange flere unikke kunstnere fra dengang.
”Vi er virkelig spændte på endelig at slå dørene op, bringe mennesker sammen om musikken og give en helt ny mulighed for at bruge Fredericia’s aften- og natteliv. Vi ønsker at tage vores gæster tilbage til den energi, der gjorde sig gældende musikalsk op igennem slutningen af 70’erne, gennem 80’erne og indtil starten af 90’erne. Vi går hele vejen for at skabe et unikt spillested i en eksklusiv ramme, som vi tror vil overraske og kunne tiltrække publikum fra hele Østjylland og Syddanmark,” siger direktør for AHA, Linette Hanghøj Møller.


Det bliver en AHA-oplevelse at mærke stedet og stemningen


Så snart du træder ind på det store nedsænkede AHA messinglogo, mærker du, at Fredericias nye spillested og natklub er anderledes end andre steder, du har besøgt. AHA er stilfuldt indrettet med øje for alle detaljer. I sine farver og lys og med nøje udvalgt inventar garanterer AHA en oplevelse, hvor alle sanser og følelser stimuleres, og gæsterne dermed får let ved at skabe nye oplevelser i fællesskab.


Gæster på AHA kan samtidig forvente et højt serviceniveau med blandt andet servering ved bordene, som er med til at sikre en hyggelig og afslappet klubatmosfære for siddende gæster.


Fakta om åbningsaftenen:


• AHA slår for første gang dørene op for gæster lørdag den 11. september 2021 kl. 21:30.
• Køb af billetter og bordreservationer sker via www.ahalivestage.com eller i døren ved ankomst. • Gyldigt Coronapas skal vises i døren hele september, i henhold til gældende lovgivning.


Fakta om AHA Livestage i Fredericia:
• AHA har adresse på Købmagergade 56B, 7000 Fredericia.
• AHA henvender sig til det voksne publikum, og har en minimumsalder på 21 år i døren.
• AHA præsenterer livemusik og DJs fra nogle af Danmarks dygtigste musikere. Se program online