Agon Mucolli scorede til 2-1 for FC Fredericia, da de besejrede Næstved, og scoringen faldt foran Red Pride, som han kender en del medlemmer fra. Det var en speciel oplevelse for offensivspilleren.

Efter at være startet på banen i de to første kampe i NordicBet Ligaen blev Agon Mucolli kastet for løverne fra start mod Næstved, og det var noget, der betød noget for ham.

“Det betyder en del, da det er det man gerne vil. Jeg vil altid starte inde, og det er skuffende at sidde ude, så det er dejligt at vise, at man kan gøre en forskel, når man får chancen,” siger Agon Mucolli.

I onsdagens pokalkamp mod Hatting-Torsted startede Mucolli også inde, men det er ikke noget han tillægger den store værdi.

“Det er ikke fordi, at det betød det store, men jeg fik scoret og det er vigtigt for mig, da det gav en god følelse,” fortæller han.

FC Fredericia kom skidt fra start mod Næstved, og spillede ikke særlig prangende i første halvleg, men så vendte kampen på hovedet og FC Fredericia endte med at vinde 3-1.

“Det var en meget mærkelig kamp, især i første halvleg, da kampen var langsom. I anden halvleg kom vi godt ud i de første ti minutter. Ved 2-1 mistede de bolden og så slog Anders Holvad et godt indlæg,” siger Agon Mucolli med henvisning til sin egen scoring med hovedet:

“Det er første gang i min profesionelle karriere, at jeg scorer med hovedet, og det at score er dejligt,” siger Mucolli og kommer ind på, hvad det betød for ham at score foran fansene:

“Det er meget sjovt, da jeg kender en del af dem fra gamle dage,” forklarer han med et smil.

På onsdag møder FC Fredericia Vejle på udebane, og det er netop i Vejle, at Fredericia hentede Agon Mucolli, men det er ikke noget han tænker over.

“Hvis de havde haft deres gamle træner var det specielt, men nu er det bare en kamp som alle andre. Det mest specielle er, at det er mod min lillebror Abnor,” udtaler Agon Mucolli.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det