I Gelsted var der en voldsepisode i lørdag. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Voldsepisoden fandt sted lørdag klokken 23:55 og blev anmeldt ti minutter senere. Sagens person havde optrådt aggressivt, og tilkendegav, at han ville udøve vold mod den forudrettede, der efterfølgende blev tildelt en lussing af sagens person.

På Vindebjergvej i Handrup har der været indbrud. Det er sket mellem fredag klokken 09:00 – 10:00, hvor låsen til en bagdør er blevet opbrudt, men der er intet stjålet. Der har også været indbrud på Rolundvej i Gelsted. Det er sket mellem søndag klokken 11:%0 – 16:50, hvor hoveddøren er forsøgt at blive opbrudt, men der er intet stjålet.

I Ejby har der været et færdselsuheld. Det skete på Ørslevvej frdag klokken 14:00, hvor part 1, en personbil, kom kørende i nordligning på Ørlevvej. Part 1 blev uopmærksom, hvorfor han endte i græsrabatten. Efterfølgende røg han ind i et betonautoværn og til sidst endte han inde i et krat af træer af vejkanten ned til en mark.

Den sidste episode på døgnrapporten er skete på Bogensevej. Lågen til en postkasse var blevet opbrudt, og det er sket mellem lørdag klokken 20:00 og søndag klokken 13:45.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer