Neglelogen startede 1. september 2014. Nu udvider Ditte Harbæk Olesen med flere behandlinger. Læs om Agathe Darville som begynder at at udføre behandlinger på Glentevej 4.

Fredericia AVISEN møder Agathe Darville til en snak om hvilke former for behandling, hun kan tilbyde, når hun flytter sine aktiviteter ind til Ditte Harbæk Olesen. Agathe starter behandling af tre ting.

NADA-akupunktur

NADA-akupunktur er en standardiseret øreakupunkturmetode, som består af fem kinesiske ørepunkter. Overordnet set er NADA kendt som en recovery-metode, der giver stresslindring, samt er et vigtigt fundament i personlig udvikling og håndtering af følelser og kriser.​

NADA er en forkortelse for National Acupuncture Detoxification Association,​ og modellen blev udviklet i 1970’erne på Universitetshospitalet Lincoln i New York.​

“NADA behandlingen er rigtigt god, hvis man i forvejen går til psykolog, så kan det hjælpe med at være bedre til at håndtere udfordringerne konstruktivt”, siger Agathe.

Hun tog uddannelsen hos NADA Danmark og efter at have arbejdet på EUC Lillebælt med marginaliserede unge, som havde svært ved at fastholde deres uddannelse så hun den effekten af NADA. “Det var til stor gavn for at fastholde sig i skoleforløbet”, siger Agathe og fortsætter, “jeg har så mange positive oplevelser med, at det har virket, derfor er jeg begejstret, fordi det har en stor effekt”.

Det er ikke nok at komme engang for at få optimal effekt skal man beslutte sig for et forløb. Hver Mandag fra klokken 20.00-21.00 er der hold med plads til syv personer, man kan selvfølgelig også booke individuelt.

“Ved Worldtradecenter behandlede man alle hjælpere, brandmænd og sygeplejersker fik alle NADA, det bliver brugt i områder med naturkatastrofer og lignende det har stor fokus i USA. Her er det mere dagligdags udfordringer. det hjælper på velvære at man får løsnet op”, siger Agathe.

Eyelash og Hair Extensions

Agathe har en uddannelse fra Soph i Aalborg i eyelash extension, men laver også hair extensions. Hun bruger produkter fra Hair Talk de er de mest skånsomme på markedet og i så god kvalitet at man ofte ikke ser det er kunstigt hår.

“Jeg håber på at få gang i de tre ting, som jeg tilbyder at få en fast kundekreds. At samarbejdet med Ditte får en positiv indvirkning på os begge, at vi kan supplere hinanden. Det bliver dejligt at udføre behandlinger et sted, hvor der er en kollega som man kan sparre med”, siger Agathe.

agathe
Agathe Darville – Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN snakkede med Ditte Harbæk Olesen og hun glæder sig til at samarbejde med Agathe Darville.

Jeg har aldrig tænkt, at jeg ville have en kollega i klinikken og har afvist ideen, når den er blevet mig foreslået. Men da jeg hørte Agathe ville starte op, var det ikke engang hende, der spurgte. Det var mig der foreslog det. Tanken slog mig med det samme og jeg har ikke været i tvivl på noget tidspunkt. Derudover ligger det mig nært, at vi skal hjælpe hinanden i branchen og sikre et højt niveau. Det gør vi ved at løfte hinanden op og dele de muligheder vi har. Agathe er så professionel og et helt igennem fantastisk menneske og jeg glæder mig til, at dele mange stunder og kunder med hende”, siger Ditte

Booking forgår på Frk. Darville

 

Annonce