Sæson 3 af Sunday ruller nu over skærmen. Afsnittet blev tilgængeligt  i torsdags, hvor man blandt andet kan se præsentationen af en ny træner.

Sidste efterår blev optagelserne til den sjove serie optaget, og på AVISEN havde vi også to statister med, og de kom i spil allerede i første afsnit, hvor præsentationen af den nye træner fandt sted.

Direktøren Birgit og Bent Åge mente ikke, at træneren Frederik var en publikumssælger, der har pressetikke, og derfor blev der ansat en ny chef cheftræner (ja, sådan kalder de det ), der bliver spillet af komikeren Mick Øgendahl, der i Sunday går under navnet Tommy Olsen, som har en lang gloværdig karriere bag sig i Hansa Rostock.

Som i de øvrige sæsoner er der lokale steder, der indgår i scenerne. I første afsnit er der blandt andet optagelser fra Gothersgade og det lokale supermarked, Meny. Netop Meny spiller også lidt en rolle, da Sunday skal købe ind til en picnic-middag med Maria. Jonas, der er anfører på holdet, ville også invitere hende på picnic, men det afviste Maria, og tog i stedet på middag med Sunday.

Mere vil vi ikke afsløre af første afsnit, men vi kan fortælle, at serien er i samme ånd som de første to sæsoner, og det første afsnit kan ses ved at klikke her.

Medvirkende i tredje sæson: Melvin Kakooza, Mick Øgendahl, Birthe Neumann, Thue Ersted Rasmussen, Anders Brink Madsen, Kurt Dreyer, Nadia Kvist, Rikke Bilde, Thor Gotfredsen, Per Teglhus, Martin Johannes Larsen, Marie Knudsen Fogh og Patricia Schumann.
Drive Studios har produceret alle sæsoner af Sunday.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer