Tre aftener og nætter i uge 25 vil rundkørslen ved motorvejsafkørsel 62 – Kolding Øst – være spærret på grund af asfaltarbejde. Der er sat skilte op på de berørte strækninger, som henviser trafikanterne til alternative ruter.

Afkørsel 62 vil være spærret 16.-18. juni fra klokken 18.00 til klokken 05.30 den følgende morgen.

”Belægningen i rundkørslen har længe været meget dårlig. Derfor er det besluttet at udskifte asfalten. Mens arbejdet udføres, lukkes rundkørslen for trafik. Dels for at få opgaven løst så hurtigt som muligt, dels af hensyn til asfaltarbejdernes sikkerhed. Ved at udføre arbejdet om aftenen og om natten sikrer vi, at færrest mulige bilister bliver berørt af generne,” forklarer vejingeniør Rasmus N. Bonde, Kolding Kommune.

Vejarbejdet betyder bl.a., at trafikanter, som normalt bruger afkørsel 62, henvises til følgende alternative ruter:

  • Hvis du skal vestpå ad motorvejen, skal du bruge afkørsel 64 – Kolding Vest – via Ndr. Ringvej/Vejlevej eller Skovvangen
  • Hvis du skal nordpå mod Vejle ad hovedvejen, skal du ligeledes benytte Ndr. Ringvej/Vejlevej eller Skovvangen
  • Hvis du kommer fra industriområderne nord for motorvejen, skal du benytte afkørsel 63 – Bramdrupdam – for at komme ud på motorvejen

 

I de perioder, hvor rundkørslen er lukket, vil det stadig være muligt for trafikanter fra Fynsvej at komme mod Odense/Århus og for trafikanter fra Højvangen at komme mod Esbjerg/Flensborg ved afkørsel 62.

Arbejdet bliver udført som en del af den funktionskontrakt, som Kolding Kommune har med asfaltentreprenøren Colas Danmark.