Ifølge Fredericia Avisens oplysninger får FHKs konkurrenter i 1. division, HØJ, en væsentlig forstærkning fra 888ligaen med øjeblikkelig virkning.

HØJ, som FHK fornyligt tabte på hjemmebane til, bliver væsentligt forstærket. Således erfarer Fredericia Avisen fra flere uafhængige kilder, at 1. divisionsklubben har indgået en lejeaftale med HC Midtjyllands Morten Slundt for resten af den indeværende sæson.

Tidligere i dag bekræftede HCM på deres hjemmeside, at der arbejdes på Slundt bliver udlejet. Historien meldte dog ikke noget om, hvor bagspilleren skal hen.

33-årige Morten Slundt har igennem flere sæsoner været en profil i 888ligaen. Blandt andet har han med stor succes spillet i klubber som Nordsjælland, Aalborg og altså HC Midtjylland, men i denne sæson har Slundt ikke fået særlig meget spilletid. Da samtidig HCMs økonomiske situation er presset, har parterne derfor arbejdet på at finde en god løsning for hinanden.

Det kommer nu ifølge Fredericia Avisens oplysninger HØJ til gode, da de har sikret sig Morten Slundt på en lejeaftale.

HØJ er på en aktuel 12. plads, som giver direkte nedrykning. Dermed har fusionsklubben fra Ølstykke-Jyllinge sikret sig en væsentlig brik i bestræbelserne på at kæmpe sig fri af nedrykningskampen.