En gruppe borgere i Trelde havde sat sig for at skabe lokalt sammenhold – og hvis det oveni kunne give penge til den lokale idrætsforening, TGI, så er der tale om en decideret win-win situation. Wandy Kristensen er en af mændene bag den opstartede piratfest, der som følge af Corona desværre måtte aflyses.

“Vi har igennem et års tid forsøgt at planlægge en piratfest, lidt ligesom en bierfest, bare en udklædningsfest med pirater. Lidt fordi vi synes der manglende noget fællesskab og fælles aktiviteter, og så lidt i et håb om at lave nogle penge til TGIs fremtidige arbejde. Så vi ville gerne skabe denne piratfest, der skulle være en årlig tradition”, fortæller Wandy Kristensen og fortsætter:

“Så vi har gennem en gruppe Guvernører, som vi har kaldt dem, forsøgt at sælge nogle billetter til den her fest. Det lykkedes os at sælge knap 350 billetter, inden verden gik af lave, for at sige det pænt. Vi skulle have holdt festen d. 28. Marts. Den var vi af gode grunde nødt til at aflyse og tilbagebetale de her billetter. Det er selvfølgelig lidt småtræls når man har brugt så meget tid på det, men det kunne ikke være anerledes”.

“Men vi valgte at skrive til alle, at de selvfølgelig kunne få deres penge tilbage for de her billetter, men at hvis de ville, så kunne de også vælge at takke nej og i stedet donere det fulde beløb til multibanen. Det er der en pæn flok der har gjort, så vi nu kan give næsten 14.000 til den nye multibane”, siger Wandy.

“Det er i bund og grund nok også fordi vi har hørt meget om, at der i ‘gamle’ dage var en forårsfest med kæmpe opbakning. Det har ikke eksisteret i mange år. Men vi har følt at vi rigtig gerne ville styrke sammenholdet. Holde en fest for at have noget at være sammen om. Der er mange som mig der er tilflyttere. Man kender hinanden, men man lærer hinanden at kende på en anden måde når man kan holde en ordentlig fest”, lyder det afslutningsvist fra Wandy.

Leave a Reply