Firmaidrætten i Fredericia må med stor beklagelse aflyse Ladies Mud Race i 2020.
Som så meget andet rammes Ladies Mud Race også af Covid‐19 retningslinjer.
Den væsentligste årsag er, at loftet for forsamlinger fortsat er for lavt til, at vi kan afvikle løbet.

Der har forståeligt nok været stor spænding hos deltagerne, om hvorvidt vi ville afholde eller aflyse. På trods af aflysningen er det tydeligt, at afklaringen bliver taget godt imod. Der er stor forståelse for situationen, og vi oplever, at de fleste er lettede over, at det rykkes og er glade for, at de så kan deltage til næste år.

Det påvirker også lokale virksomheder og klubber

“Vi har heldigvis nogle fantastiske samarbejdspartnere, som godt er klar over, at vi ikke er herre over situationen. De har alle accepteret, at vi må aflyse med kort varsel uden at hæfte for bestillingerne,” skriver Ib Østergaard og fortsætter:

“Vi har andre samarbejdspartnere, som vi ikke kunne undvære. Det er de lokale klubber, som stiller med hjælpere før, under og efter løbet. De kommer desværre til at undvære den økonomiske indtægt i år. Vi har løbende holdt dem orienteret, så aflysningen kommer ikke som en overraskelse. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet til næste år.
Vi er klar igen den 11. september 2021
Alle snakker om, at Corona vil blive i flere år. Vi håber tilstandene bliver normaliseret så meget, at vi kan give den fuld gas til næste år. Dét har vi lovet hinanden. Vi glæder os til at kunne give flere tusind kvinder en unik oplevelse.”

Følg med på Facebook


Hvis det giver os mulighed for at lave andre lignende events/løb indenfor de gældende regler/retningslinjer, vil vi efter 31/10 forsøge at ”holde gryden i kog”, og dermed give kvinder og deres veninder og kollegaer mulighed for at holde formen ved lige. Det anbefales derfor at man følger med på vores Facebook‐side www.facebook.com/ladiesmudrace, hvor alle evt. tiltag vil blive annonceret.
Vi takker alle deltagerne for deres forståelse, og håber vi ser dem til Ladies Mud Race 2021.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer