BR-legetøj i Jyllandsgade er ved at gøre sig klar til det store julesalg i december. I butikken er der en top-10 hylde over årets julegaveønsker, og derudover tilbyder butikken også at tage mod julesokker, som der vil blive lagt gaver i.

Fredericia Avisen besøgte onsdag middag BR. På vejen hen til BR fra parkeringspladsen bag Rådhuset stødte undertegnede på børn fra Kirstinebjergskolen, der solgte en julekalender til et velgørende formål og mandel-manden Roman, som vi har skrevet om her på Avisen. Derudover var julebyen på Rådhuspladsen også ved at blive gjort til d. 1. december, hvor den officielt åbnes af borgmester Jacob Bjerregaard.

Selvom det var ved middagstid var gågaden godt besøgt, og hvis det er det generelle billede, går bylivet i Fredericia en god jul i møde. Jeg har ingen børn og ingen mindre familiemedlemmer, som der har skulle købes legetøj til i BR, og derfor begav jeg mig med spænding forbi Café Vivaldi for at fortsætte videre hen til BR.

Butikken var lavet markant om i forhold til da jeg jævnligt besøgte BR med min mor. En medarbejder var ved at pakke ting ud, da jeg sagde, at jeg kom fra Fredericia Avisen og ville lave en artikel om hvad årets julegave-hit er i BR. Medarbejderen gik ud i baglokalet og hentede chefen Michelle Jørgensen, der straks pegede på Hatchimals Surprise som årets hit.

Ellers var det svært at spå om på forhånd kunne jeg fornemme på Michelle, der i stedet viste mig BRs top 10-hylde over julegaveønsker, som kan ses her:

Hos BR er der en top 10-hylde over julegaveønsker. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Derefter spurgte jeg Michelle ind til, hvad hun ellers forventer sig af årets julesalg, hvortil hun svarede:

“Jeg forventer, at det bliver et godt salg og der kommer en masse glade kunder med deres børn ind i butikken. Så har vi jo også vores sokke-event igen, som også er populært,” siger Michelle, som uddyber hvad sokke-eventet er:

“Det går ud på, at børnene kommer herind og aflevere deres julestrømpe, og hver søndag putter vi en lille gave i til børnene.”

Som så mange andre steder var Black Friday også en succes hos BR, hvor der blev slået rekorder. Michelle håber, at julesalget går ligeså godt og med disse ord takkede jeg BR-chefen for snakken og begav mig ud i den friske luft igen.

#JuleniFredericia