FC Fredericias assistenttræner, Thomas Ransborg, blev overrasket over, at Jonas Dal er fortid i klubben, men han er afklaret med situationen, der er en del af det at være i fodboldbranchen.

Efter offentliggørelsen af, at Jonas Dal med øjeblikkelig virkning tiltræder i AC Horsens, er Thomas Ransborg midlertidigt manden med ansvaret for FC Fredericia sammen med målmandstræner Maciej Wasyniuk.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

“Det er en del af mit job. Stig Pedersen stoler på, at jeg kan stå for ansvaret indtil, at der findes en permanent løsning,” siger Thomas Ransborg til AVISEN.

Hvordan reagerede du på beskeden om Jonas Dals afgang?

“Jeg blev overrasket. Vi har haft et rigtig fint samarbejde, og jeg har haft meget ansvar her. Derfor er det med en vis ærgrelse, at han stopper et halvt års tid inde i vi vores samarbejde. Men fodboldverdenen er på den måde, og jeg kan kun bakke Jonas op i beslutningen om at sige ja til tilbuddet fra AC Horsens. Jeg har kun gode ting at sige om Jonas,” siger Thomas Ransborg.

Situationen omkring prøvespilleren Sebastian Avanzini er uvis. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I opstarten har FC Fredericia haft en del prøvespillere. En af dem er stadig i klubben i form af Sebastian Avanzini, og det giver også en uvished omkring situationen  med dem.

“Det giver lidt uro, da man ikke kan sige om de er købt eller solgt, men både Stig og jeg har set dem og kan give vores vurdering på, om det er noget vi kan bruge,” forklarer Thomas Ransborg.

https://www.vinmedmere.dk/

Fredag skal FC Fredericia i aktion mod FC Midtjylland, og tirsdag gælder det FC Sydvest i Sydbank Pokalen, og med mindre der kommer en hurtig løsning bliver det med Thomas Ransborg i spidsen.

“Vi står fint rustet. Programmet ændrer sig ikke af, at Jonas ikke er her mere. Vi følger den plan vi har lagt, og det er træningskampen og pokalkampen en del af. Til gengæld skal vi være opmærksom på rent spillemæssigt, at FC Sydvest er længere fremme i forhold til at ramme formen, da de starter med 2. division allerede i weekenden. Derfor skal vi bestemt ikke undervurdere dem,” slutter FC Fredericias assistenttræner.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer