Fredericia AVISEN kan fortælle, at den populære restaurant med det glødende kul og og farverige krydderier rykker over vejen og flytter ind hvor de mexicanske specialiteter blev langet over disken hos Tacos.

Fadel Kadem som altid er at finde hos Afandi i Danmarksgade er hurtigt blevet en populær skikkelse i restauranten, som har det osmanniske riges specialiteter og lækre burgere. Fadel har længe været på udsigt efter en ny placering med mere plads, kunde grundlaget har vist sig at være fin, derfor er han nu klar med mere serveringsplads.

Fadel bekræfter til Fredericia AVISEN, at han flytter over på den anden side af gaden, hvor han fredag d. 15. november overtager nøglen til Danmarksgade 34, hvor Tacos i dag har til huse.

Martin Tolderlund Obling, der ejer Tacos, har valgt at koncentrere sine aktiviteter omkring sin Tacos-bod på Urbania Street Food og derfor giver det plads til, at Afandi kan rykke over på den anden side af gaden. Læs indenfor den nærmeste fremtid mere omkring Martins beslutning på Fredericia AVISEN.

Vi besøgte Fadel i hans snart forhenværende lokale, hvor han fortæller om baggrunden for, at han flytter.

“Det er fordi, at jeg har brug for mere plads. Vi har rigtig mange kunder, og vi vil gerne have plads til dem alle i restauranten og det bliver der mulighed for nu,” siger Fadel.

Der vil fortsat i fremtiden være lækkerier fra Afandi, men det bliver snart fra på den anden side af gaden. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN

I april 2018 slog Afandi dørene op for første gang, og siden da har folk taget den osmanske mad til sig.

“Folk har taget fantastisk imod os. Vi har kunder fra Fredericia og de omkringliggende byer, men vi har også kunder fra Aarhus, Odense og København. Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet taget så godt imod, at vi nu skal udvide og have mere plads,” siger Fadel og fortsætter:

“Jeg kæmper hårdt for, at det skal være kvalitet man får her, men det skal heller ikke være dyrt så alle har råd til at komme forbi og få noget lækkert mad,” siger Fadel, der kommer til at lave lidt om med flytningen til det nye lokale:

“Det bliver stadig samme kvalitet, men vi udvider vores udvalg af mad så der kommer endnu flere lækkerier. Planen er også, at vi laver en ny kulgrill derovre,” siger han.

Fadel glæder sig til at servere mad i sit nye lokale. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Hvad forventer du dig af flytningen?

“Det bliver hårdt, men jeg kan godt lide at kæmpe. Jeg forventer, at Fredericia fortsætter med at bakke op om os, og så skal det nok gå,” siger Fadel.

Fadel får fredag nøglen til Danmarksgade 34, men det er endnu uvist hvornår han åbner i det.

“Det kommer an på hvornår vi er færdige. Det er svært at sætte tidshorisont på. Vi flytter, når vi er klar til det,” slutter Fadel, som ser frem til at flytte ind i et dobbelt så stort lokale som hans nuværende.

https://www.fredericiafriskole.dk/

Leave a Reply