Fredericia AVISEN skrev for et stykke tid siden om brand i ventilationsanlægget hos den populære restaurant Afandi i Danmarksgade. Flere læsere har spurgt til, hvornår Afandi var klar til at åbne igen.

Vi fangede en meget glad og travl Fadel Kadem i en lille pause, mens han arbejder på at blive klar til genåbning.

“Det er meget hårdt, det er ligesom at skulle starte helt forfra. Vi skal lave alt klar til at åbne i morgen, så vi krydser vores fingre for at blive færdige. Der er så mange mange kunder, der har ringet på telefonen og der har været mange henvendelser på vores Facebook. Mine kunder vil gerne vide, hvordan det ser ud og naturligvis hvornår vi er tilbage, og vi er snart tilbage”, siger Fadel.

Der har været forsinkelse, grundet udluftningssystemet, men nu har en montør installeret en ny motor. Så skulle det hele være tilbage til normal og Afandi kan igen sprede grillkuldufte gennem Danmarksgade.

“Tiden er gået med at ringe frem og tilbage til forsikring, lidt Playstation og film. Men jeg er typen, der keder mig, jeg vil drive min restaurant, jeg savner vores kunder og at stå i køkkenet og lave mad”, siger Fadel.

Afandi åbner på i morgen klokken 14.00 så vil det igen være muligt at se en glad Fadel Kadem bag disken.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.