I 2019 kunne arrangørerne bag Rock Under Broen med stor glæde præsentere et kæmpe koncertnavn, der skulle komme til Danmark og spille under broen, men så kom coronaen. Men Rock under Broen ser ud til at blive afholdt i 2021.

– Da vi lancerede vores sommerprogram for Rock under Broen 2020, havde vi den store overraskelse til publikum at vi kunne præsentere en solokoncert med gigantiske Aerosmith. I 2020 blev vi nødt til at aflyse denne koncert, samt Rock under Broen, på grund af coronakrisen, fortæller formand for Rock Under Broen, Bent Frandsen og fortsætter:

– Den gode nyhed er, at vi fortsat arbejder sammen med myndighederne omkring afholdelsen af Rock under Broen 2021, og at de har været yderst hjælpsomme. Det har været en rigtig god proces, og vi ser frem til at kunne afholde Rock under Broen den 11-12. juni 2021 i vores skønne omgivelser ved Den Nye Lillebæltsbro.

– Desværre er vi nødt til at udskyde koncerten med Aerosmith til den 16. juni 2022. Årsagen er at de store, internationale koncertnavne ikke kun kommer til en enkelt koncert, men oftest er på en stor tour. Aerosmith har således planlagt en Europa tour, hvor Middelfart var en del af destinationen. Men på grund af coronasituationen rundt omkring i Europa kan de ikke afvikle denne tour i 2021. Det rammer derfor også koncerten i Danmark, siger han og beklager:

– Det beklager vi rigtig meget. Men vi glæder os til 2022, for Aerosmith har ikke aflyst deres Europa tour, men derimod udskudt den endnu et år. Det betyder, at vi i sommeren 2022, kan se frem til at tage imod det legendariske band til glæde for vores publikum.

Bent Frandsen slutter:

– Vi beklager alle de gener som disse aflysninger og udskydelser har medført, og håber at så mange som muligt vil holde fast i deres billet, og på den måde understøtte fremtidens koncert- og festivalarrangementer i vores dejlige lokalområde. Vi vil også oprette en billetbank til dem, som gerne vil af med billetten. Vi ses i juni 2021 til en vidunderlig Rock under Broen-oplevelse, og vi glæder os enormt meget til at se jer!

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer