Agon Mucolli var tilbage for FC Fredericia, men det var ikke det, der fyldte for ham efter opgøret.

Efter tre kampe på tribunen pga. karantæne var Mucolli gledet direkte ind i startopstillingen mod Esbjerg, men det blev ikke det comeback han havde håbet på, da FC Fredericia tabte 3-1.

»Vi spillede i bund og grund ikke godt nok. Vi får ikke gang i spillet og fem minutter før pausen scorer de på to dødbolde og der skal vi selvfølgelig holde hullet til pausen, selvom vi ikke havde spillet godt,« siger Agon Mucolli.

https://www.vinmedmere.dk/

Igen i anden halvleg indkasserede FC Fredericia en kasse efter en dødbold, og det lukkede kampen.

»Ja, det korte og af det lange er vi dækker for dårligt op (på dødbolde, red.),«  konstaterer Mucolli, der kunne notere sig, at FC Fredericia fik bedre gang i spillet i anden halvleg:

»Vi kom lidt bedre ud og pressede dem lidt. Vi fik et reduceringsmål og følte, at vi kunne nå det uden det blev helt godt, men så lukkede de kampen,« forklarer Agon Mucolli og satte ord på, hvordan det var at være tilbage:

»Det var dejlig at være tilbage,  men det var skuffende, også fra min side i dag,« siger han. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på fredag mod Viborg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer