Forside esport Ærkerivaler kæmper i aften om videre deltagelse i FACEIT London

Ærkerivaler kæmper i aften om videre deltagelse i FACEIT London

DEL

Fredericia AVISEN er med foran skærmen når de store CS:GO turneringer bliver spillet. I denne weekend går det løs igen. I aften møder Danske Astralis igen FaZe, der er mere end sejren på spil.

FaZe Clan med danske Finn “Karrigan” Andersen, som tidligere spillede for Astralis, kan også nu skrive tidligere holdkaptajn på visitkortet. FaZe Clan var på et tidspunkt de bedste i verden og næsten umulige at slå, men det er gået ned af bakke for holdet på verdensranglisten. Seneste lavpunkt for danskeren er at han nu ikke længere er holdet ubestridte kaptajn, når det så er sagt, skal man aldrig afskrive Karrigan og FaZe Clan.

I aften tordner to af de mest populære CS:GO mandskaber ud mod hinanden i FACEIT London Major kvartfinalen. Majors er de mest populære titler at vinde og konkurrencen i London kan sammenlignes med et verdensmesterskab.

Kampene hvor FaZe Clan og Astralis er altid noget specielt da begge hold er den absolutte verdenselite. Kampen spilles 20.45 og vi vælger nok at se den på Twitch.tv

Kampen spilles i Wembley Arena og der vil vanen tro være et kæmpe livepublikum der skaber en super stemning for os der streamer. For at sætte vores læsere lidt i hvor store disse turneringer er blevet er der en første præmie på 500.000 USD. Skulle man derimod være så uheldig at ende på anden pladsen vinder man 150.000 USD.

I morgen vil du kunne læse om hvordan det gik, og vi stadig har et Dansk hold med i turneringen eller om Karrigan er sidste dansker bag skærmen.

Blast Pro Series
Foto af Astralis i den nye trøje med eSports.com på den ene brystkasse Foto: RFRSH Entertainment

Det Danske hold North som i en længere periode har spillet fantastisk counterstrike skuffede fælt i London og røg ud af turneringen før den rigtigt kom i gang. På verdensranglisten har North ellers kæmpet sig op på en flot sjette plads. FaZe Clan som længe toppede listen er nu nummer fire. Astralis er suverænt nummer et, men ryger de ud i aften kan meget ske.

Team North

Se ranglisten her.