Dagens døgnrapport byder på en indbrudsbølge på Skolevej i Skærbæk, hvor det passer med samme gerningstidsrum. Derudover viste det sig, at det var en ældre mand, der havde brug for hjælp, da TrekantBrand rykkede ud til Ullerupdalvej tidligt mandag aften.

Det var vicepolitikommisær Finn Ellesgaard, der stod for dagens pressebriefing, og han kunne berette om tre indbrud på Skolevej, der alle er sket mandag. Det første indbrud, der er noteret, er sket i tidsrummet mandag klokken 09:00 og frem til klokken 21:30. Man er kommet ind via et vindue, der er opbrudt me en skruetrækker og har rodet huset igennem. Det er uvist, hvad der er stjålet.

I tidsrummet mandag klokken 18:15 – 21:35 har der ligeledes været et indbrud på Skolevænget, og denne gang er terrassedøren blevet opbrudt med en skruetrækker. Under indbruddet er der stålet smykker.

Det sidste indbrud på Skolevænget er sket mellem mandag klokken 17:30 og 23:00. Der er man også kommet ind via terrassedøren, der er blevet opbrudt med en skruetrækker. Huset er blevet gennemrodet, men det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Tirsdag klokken 04:30 har der været indbrud på Sanddal Strandsti, men sagen er ikke opdateret fra politiets side endnu.

Mandag aften skrev vi, at TrekantBrand rykkede ud til Ullerupdalvej. Det viste sig, at det være en ældre beboere er ikke kunne komme hen til døren, da han var faldet og råbte derfor om hjælp. Samtidig var brandalarmen gået, da der var mad over, men da TrekantBrand kom frem til stedet viste det sig, at der ikke var nogen brand.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer