Torben Møller går på pension som advokat hos advokatgruppen. I den anledning afholdt Torben Møller reception i fredags på Restaurant Oven Vande ved Volden. Mange gæster mødte ind for at sige tak for årtiers samarbejde. 

Den kendte Fredericia-advokat har i en menneskealder været et kendt ansigt i erhvervslivet, men nu venter pensionstilværelsen. Det er tre år siden, at Torben Møller gik på deltid, men nu venter der flere fritimer.

Det er fredag, og klokken er blevet 13.00. Det er koldt udenfor, men indenfor mødes vi af varme smil, da vi bliver budt velkommen af Torben Møller selv. Til dagens lejlighed havde han en gæstebog med, hvor alle kunne skrive en lille hilsen til ham.

Bog til reception
Flere valgte at forfatte en lille hilsen til Torben Møller. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Få minutter senere strømmer gæsterne ind til receptionen, hvor de efter velkomsten hurtigt bydes på øl, vin og sodavand

reception
Velkomst drik. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Og så var der serveret. Kokkene havde disket op med en lækker menu, bestående af ost, frugt, kage, og andre lækre tapasanretninger.

Mad til receptionen
Mad til receptionen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
mad til receptionen
Mad til receptionen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Under fotograferingen henvender Torben Møller sig til Fredericia AVISEN og påpeger at:

”Jeg stopper, men det er ikke ensbetydende med at Advokatgruppen lukker. Den fortsætter naturligvis”, fortæller Torben Møller og vender smilende tilbage til sine gæster.

Torben Møller
Torben Møller hilser på sine gæster. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Imens der smalltalkes har Møller tralvt med at byde flere velkommen og i takt med at flere kommer til stiger antallet af gaver også.

gavebord
Gavebord til receptionen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
gavebord
Gavebord til receptionen. foto: sabina mehic, Fredericia AVISEN

Stemningen til receptionen er god og hyggelig, alle gæsterne nyder det. Der snakkes, der grines, der drikkes og der spises. Det kan ses, at Torben Møller ønsker, at alle hans gæster har alt, hvad de har brug for. Ingen skal mangle noget, et par gange stikkes hovedet ind til gæsterne for at lige at se situationen an. Advokaten har ikke mistet lysten til at sikre sig, at alt er godt. Der er ingen taler, imens vi er på besøg, men de mange samtaler minder om mange minder fra et stort arbejdsliv fuld af netværk og mødet med mennesker og juraen.

reception torben møller
Gæsterne til receptionen af Torben Møller. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
reception torben møller
Gæsterne til receptionen af Torben Møller. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN ønsker Torben Møller et godt otium.