ADP og Fredericia HK, som i denne sæson spiller i ligaen, fortsætter sit mangeårige sponsorsamarbejde i 2020.

Fredericia har igennem generationer været en stolt håndboldby, og håndboldens betydning for byen mærkes på den store støtte og det fantastiske sammenhold fra både erhvervslivet og fansene.

At skabe udvikling og nå fastsatte mål gennem samarbejde og en ihærdig indsats ligger i ADPs DNA. Derfor er ADP og Fredericia Håndboldklub et godt match, fordi begge parter har samme indstilling til det at nå resultater og at skabe udvikling.

Rune D. Rasmussen (CEO ADP A/S) (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

”Det er vigtigt for os som virksomhed at tage lokalt samfundsansvar, og ADP har altid støttet op om sporten og kulturen i Fredericia. Mottoet ”Vi fighter for byen” ligger helt i tråd med vores egen ydmyghed og ihærdige indsats for at skabe en positiv udvikling for Fredericia, så på den måde er ADP og Fredericia Håndboldklub et perfekt match”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S.

Historien om håndbolden i Fredericia går mange årtier tilbage. Gennem den fredericianske håndboldhistorie har samarbejdet mellem håndbolden og Fredericia Havn været central. Et samarbejde, der gennem årtier har skabt store fortællinger, sat byen på landkortet og været et samtaleemne, når fredericianere kom landet rundt.

Bent Nygaard, Bent Jensen og Stine Bjerre Mortensen. (Bent Jensen til første hjemmekamp i sæsonen mod GOG. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN. Fredericia Håndboldklub – GOG. 2. september 2019.

“Det er fantastisk, at ADP har forlænget aftalen med os. Det betyder meget, at byens virksomheder viser en stor opbakning til byens hold. ADPs samarbejde med Fredericia Håndboldklub er signifikant, og gør det muligt at realisere, de drømme vi har,” udtaler Bestyrelsesformand for FHK, Bent Jensen og slutter:

“Vi har gennem årene haft en trofast støtte i ADP, der også bruger samarbejdet til at invitere medarbejdere og interessenter i ADP Lounge, når FHK spiller hjemme. Det betyder meget for hele klubbens setup, at vi har en samarbejdspartner, der er gået så aktivt ind i Fredericia Håndboldklubs rejse”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer