ADP A/S og Fredericia Idrætsfond indgår et tre-årigt sponsorat med den unge danske OL-triatlet Andreas Schilling. Sponsoratet løber fra 1. april 2017 – 2020. Sponsoratet vil dermed støtte op om Andreas’ sportslige mål og ambitioner for de næste tre år. Det skriver ADP i en pressemeddelelse.

ADP har en lang tradition for at støtte sporten og kulturen i de byer, hvor ADP driver havnevirksomhed. Med det nye sponsorsamarbejde får ADP, i samarbejde med Fredericia Idrætsfond, mulighed for at støtte Fredericias største internationale sportsnavn.

”For mig betyder sport meget. Jeg er selv tidligere eliteidrætsudøver, og derfor ved jeg, hvor vigtigt det er for unge professionelle sportsudøvere at få støtte og opbakning for at nå de sportslige mål. Vi har i sponsoratet med Andreas Schilling valgt at gå sammen med Fredericia Idrætsfond, fordi Andreas kommer ud af Fredericias lokale idrætsmiljø”, siger Nils Skeby, CEO i ADP A/S.

Fredericia er en by, der siden 1990’erne har haft mange traditioner inden for triatlon. Derfor var det nærliggende for Andreas, som også er født og opvokset i Fredericia, at tage kontakt til en lokal virksomhed som ADP.

”Der er god synergi mellem Fredericia Havn (ADP A/S) og triatlon idrætten. Fredericia Havn var der, hvor min sportslige rejse for alvor fik vind i sejlene, og derfor er der god synergi i at indgå et samarbejde med havnen. Jeg er derfor utrolig glad for den ny aftale med ADP og Fredericia Idrætsfond, fordi det giver mig mulighed for at fokusere på at nå mine sportslige mål”, siger Andreas Schilling.

”Jeg blev nummer 28 ved OL i Rio i 2016, og i 2017 satser jeg på VM-serien og opnå den første danske top 10 placering nogensinde. Jeg ville også rigtig gerne genvinde mit nordiske mesterskab på hjemmebanen i Fredericia, et stævne som ligger mit hjerte nært. I 2018 er der VM på Fyn, med svømning i Middelfart Havn. Det er meget specielt med et VM på hjemmebane, og jeg håber på at kunne være med i medaljekampen”, siger Andreas Schilling.

”Andreas er en stærk profil og er ikke uden grund netop blevet kåret til årets sportsnavn i Fredericia. I Fredericia Idrætsfond ser vi frem til at følge Andreas’ udvikling og håber at se ham på podiet i kommende nationale og internationale konkurrencer”, siger Keld Vestergaard, Idrætschef i Fredericia Kommune og bestyrelsesmedlem i Fredericia Idrætsfond.