1. oktober 2019 startede Niels Christiansen som chef for salg og forretningsudvikling i ADP. Niels kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder inden for transport og shipping, herunder Julius Mortensen Shipping, DFDS Transport, Fredericia Shipping, Dansk Transport Optimering, Unifeeder og senest fra DSV Road i Horsens, hvor han har været beskæftiget med internationalt salg og forretningsudvikling.

ADP har gennem flere år været i gang med en transformation af kerneforretningen, hvor omlægning af arealer og tiltrækning af nye kunder og gods skal sikre den fremtidige udvikling af havnene i Nyborg og Fredericia. 

Derudover har ADP styrket sin markedsmæssige position gennem kobling af Fredericia Havn med Taulov Dry Port, hvor opførelsen af moderne lager- og logistikdomiciler skal tiltrække virksomheder med behov for lagerkapacitet med central beliggenhed i forhold til motorvejsnettet og havn. 

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP. Jeg startede min karriere inden for shipping tilbage i 1987, hvor jeg blev uddannet hos Julius Mortensen Shipping i Fredericia. Selvom min karriere i de mellemliggende år har bragt mig vidt omkring inden for vejtransport og shipping – også internationalt – så føles det rigtig godt at vende tilbage til byen, hvor det hele startede”, siger Niels. 

Niels er uddannet i 1987 ved Julius Mortensen Shipping i Fredericia. Derefter bragte karrieren ham til Luxembourg i en årrække. Efterfølgende har Niels bl.a. været chef for stålforretningen ved Fredericia Shipping samt lavet pan-europæisk salg til multinationale kunder hos DSV. Efter tiden i Dansk Transport Optimering gik turen til Unifeeder, hvor Niels har haft ansvar for udvikling af salget af shortsea løsninger i Nordeuropa.

De seneste 3 år har Niels været ansat ved DSV Road, Horsens som Business Development Manager, med fokus på salg til større danske virksomheder.  

”Jeg har via mine tidligere jobs fulgt udviklingen af Fredericia Havn og kan ved selvsyn se, at der er sket rigtig meget, siden jeg sidst har arbejdet i området. Jeg ser meget frem til at styrke salg og udvikling af ADPs kerneforretning”, siger Niels.

I valget af Niels Christiansen har ADP lagt vægt på Niels’ baggrund fra både shipping og transport. 

”Jeg ser meget frem til samarbejdet med Niels, og det glæder mig, at vi nu har fundet den helt rigtige kandidat til at lede salgs- og forretningsudviklingen. Jeg er overbevist om, at han med sine kompetencer fra både transport og shipping bidrager med værdifuld viden og erfaring til ADPs  salgsafdeling, så vi i fællesskab kan styrke vores markedsmæssige position”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S. 

https://www.facebook.com/menyfredericia/