Lørdag d. 22. februar blev der afholdt Popsi og Krelle-koncert i ADP Loungen i thansen ARENA. Til arrangementet var Adam, der har muskelsvindsygdommen SMARD1, inviteret af Lecture.dk, der arrangerede koncerten.

Omkring 250 børn hyggede sig i ADP Loungen til koncerten med de børneglade Popsi og Krelle, der underholdt med musik og efterfølgende tog sig tid til at tale med børnene, som havde mulighed for at prøve Krelles guitar og andre sjove ting.

Men der var én det var en særlig oplevelse for. Adam og hans familie var inviteret til koncerten i samarbejde med KidsAid, der laver unikke oplevelser for seje børn med en sygdom. Adam er kæmpe Popsi og Krelle-fan, men han har aldrig oplevet dem før og det gjorde det til en magisk oplevelse.

“Adam har muskelsvind og er den eneste i Danmark med lige den type muskelsvind som hedder SMARD1. Adams sygdom gør, at han sidder i kørestol og er respiratorbruger 24/7. Normalt bliver Adam træt efter ti minutter i sociale sammenhænge, men koncerten havde været så god en oplevelse og Adam smilte hele vejen igennem. Det hele blev bare lige lidt bedre, da Popsi og Krelle kendte Adams navn og tog sig tid til at hilse på ham,” oplyser KidsAid om Adams oplevelse.

Adam ser på Krelles guitar.

Hos Lecture.dk gik Adams oplevelse lige i hjertet på Eventchef Maj-Britt Andreassen.

“Det var utroligt at se Adams glæde ved mødet med Popsi og Krelle. Det betyder meget for Lecture.dk, at alle koncert- og foredragsgængere har en god oplevelse i almindelighed, men i særdeleshed, når man kan gøre en forskel for nogen, der har det svært i livet på den ene eller anden måde,” siger hun og fortsætter:

“Vi har tidligere givet oplevelser til krisecentre og andre foreninger, der har det svært, fordi vi synes det er vigtigt at give mulighed for at forsøde tilværelsen for de mennesker. Adam havde helt sikkert en stor dag kunne vi se, og vi er meget glade for, at han positivt vender tilbage til os med sin gode oplevelse, hvor han mødte Popsi og Krelle for første gang i levende live.”

På Popsi og Krelles Instagram-profil er der efter koncerten også blevet lagt et billede op af Adams oplevelser. Det kan man se ved at klikke her.

Om KidsAid:

KidsAid laver Unikke Oplevelser for seje børn med en sygdom. Oplevelserne er ikke kun det sygdomsramte børn, men også deres familier.

I KidsAid ved vi, at Unikke Oplevelser gør en stor forskel, og giver familierne et tiltrængt pusterum i en svær dagligdag. Oplevelserne spreder glæde og skaber positiv indvirkning på et ofte langt sygdomsforløb.

Udover Unikke Oplevelser donerer KidsAid penge til børneafdelinger på landets hospitaler, så vi i fællesskab kan implementere forbedringer, der gør en forskel for børnenes ophold.

Læs mere om KidsAid og vores arbejde her: www.kidsaid.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer