Den uafhængige supermarkedskæde ABC Lavpris bygger nu sin 15. butik på landsplan. Det bliver på adressen Venusvej 12A, hvor Vestcentret tidligere lå.

Venusvej, lige ved byens største indfaldsveje, er ved at være et mekka for handlende, og de fleste store dagligvarekæder er repræsenteret her. Nu får de så selskab af ABC Lavpris, der åbner sit første supermarked på disse kanter.

”Vi har længe haft et godt kig på Fredericia, som vi kender som en god og aktiv handelsby. Vi vil meget gerne være en del af den vækst og positive udvikling, vi ser i de østjyske byer, og vi glæder os til at vise Fredericia, hvad vi kan,” fortæller Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden.

Et supermarked som de færreste

ABC Lavpris er en selvstændig og familieejet supermarkedskæde, der har sit ophav i den første ABC-butik, som åbnede i Videbæk i 1981. I dag består kæden af 14, snart 15, butikker, som med cirka 650 ansatte omsætter for godt og vel 1,3 milliarder kroner om året.

Det er nok langt fra alle, der har hørt om ABC Lavpris i de østlige egne af Jylland. De, som har handlet der, er dog sandsynligvis ikke i tvivl om, at den vestjyske supermarkedskæde er sin helt egen. Både når det kommer til sortiment, udtryk og måde at anskue tingene på.

”Vi er et lavprissupermarked og ikke en discountbutik. Der er en stor forskel, og det vil du opleve, når du besøger vores butikker. Vi har blandt andet et meget stort varesortiment, vi lægger stor vægt på vores frugt- og grøntafdelinger, og vi har ofte helt lokale produkter på hylderne,” forklarer Ejvind Okholm og fortsætter:

”Vi er meget lokalt forankrede, og vi har kort afstand fra medarbejderne på gulvet til os i ledelsen. Et godt sortiment og glade medarbejdere er nemlig dét, der har givet os stamkunder i snart 38 år.”

Venusvej er en drømmeplacering

ABC Lavpris åbner i gennemsnit ny butik hver 2.-3. år, og det virker måske langsomt, når man tager kædens succes og ”discountkrigen” i betragtning. Det er dog en meget bevidst strategi, der ligger bag fremgangsmåden, fortæller Ejvind Okholm.

”Vi bruger mange kræfter og lang tid på at udvælge vores placeringer, for med vores størrelse kan vi ikke tillade os mange fejlskud. Vi var meget begejstrede, da vi sammen med Nordicals Trekantområdet kunne lukke handlen på Venusvej, for den har vi længe haft i kikkerten. Det er en drømmeplacering med god adgang, stor synlighed og et godt kundegrundlag,” siger han.

Grunden er overtaget 1. december, og ambitionen er, at butikken, der bliver på 3.500 m2, åbner ultimo 2020 – måske i starten af 2021.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer