En 20-årig mand fra Vanløse er her til formiddag idømt et års ubetinget fængsel for ikke færre end 35 bedrageriforhold begået i forbindelse med handel på internettet i tiden fra den 4. april 2016 til den 26. juni 2016.

Den 20-årige har været varetægtsfængslet i sagen siden den 28. juni 2016, hvor han blev sigtet for fem bedrageriforhold. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis særlige enhed, Øko Task Force, har siden da efterforsket sagen effektivt, og det førte til den samlede tiltale på i alt 35 forhold, som manden i dag erkendte at have begået.

I 20 af tilfældene er det lykkedes manden at få ”købere” til at overføre penge til sig for varer, som han ikke havde i sinde at sende til dem. I de resterende 15 tilfælde fattede ”køberne” mistanke om snyd, og manden blev derfor dømt for forsøg på bedrageri i disse forhold.

Han er tidligere straffet for samme slags kriminalitet, senest den 18. marts 2016, hvor han blev idømt fem måneders betinget fængsel for internetbedrageri, og straffen på et års fængsel er derfor en fællesstraf med den tidligere betingede dom.

Den 20-årige udbad sig betænkningstid vedrørende dommen, og han blev varetægtsfængslet efter dom.