På lørdag gentager Restaurant Hannerup Skov den populære vildtaften med et overflødighedshorn af lækkerier fra naturen og efteråret på programmet. I de magiske omgivelser omkranset af skoven og med lillebælt som udsigtspunkt vil kok- og restauratør Klaus Zoffmann-Jensen forkæle smagssanserne. Du kan nå at komme med endnu.

Selvom regnen banker ind mod de store vinduespartier i den magiske gamle bygning, og efterårets blade har lagt sig gule og brune på jorden, så er stemningen intakt i køkkenet, hvor Klaus Zoffmann-Jensen er ved at forberede maden til dagens gæster. Vi taler med ham, imens han svinger potter, pander med den ene hånd og åbner den store ovn med den anden. For ham er vildaftenen en festlig begivenhed, hvor han laver god mad af gode råvare, og så giver gæsterne noget helt andet, end man spiser dagligt. 

“I år glæder jeg mig til at gennemføre en aften med fokus på den danske vildtsæson, hvor vi kommer rundt imellem alt fra dådyrhjerter, fermenteret vildgæs, hare og skovduer, vildsvin og krondyrmørbrad, akkompagneret af et meget bredt økologisk vinsortimentet, som er minutiøst tilpasset smagen af efterår,” siger Klaus og fortsætter:

“Vi starter kl 18.30 med vildtsnack og velkomstdrink, inden vi går til bords kl 19.00 – og så serverer vi derfra. Vi håber, at alle får en fantastisk oplevelse til madmindearkivet, og ikke mindst, at man hygger sig i vores restaurant”.

Det er nu på lørdag, at du kan nyde nedenstående menu. 

Menuen

Velkomst & Appetizer

Tre slags Nordisk vildtsnack fra Rævhede

Negroni, Sacred

Fermenteret Gåsebryst.

Stikkelsbær – sennepsurt – kastanje

2017 Blanc de Noir, Weingut Rieger, Baden Tyskland – Bio

Klar vildsvinesky.

Sprødt vildsvin – bøgehatte – citrontimian

2017 Riesling Trocken, Weingut Schaefer, Pfalz, Tyskland, øko

Sylte på Hare & skovdue.

Sprødt trøffelbrød – syrlig æblekompot – søde løg

2015 Pinot Noir Johanneshof Reinisch, Thermenregion, Østrig, øko

Braiseret Dådyrhjerte.

Smørpisket kartoffel – flødesky – friteret persille

2017 Boqueria Monastrell; Hammeken Cellars Alicante, Spanien, øko

Dansk Krondyrmørbrad.

Knust jordskok – tyttebær – vildtfløde – rosenkål

2014 Vino noble di Montepulciano, DOCG, Salcheto, Toscana,øko

Æble på Æble.

Hvidchokolademousse – syltet & sprødt æble – gelè & tærte.

Heaven on Earth, Stellar Winery, Sydafrika, øko

Kaffe, The & efterårssnack

Velbekomme –

Bestilling på +45 53 87 61 61 og se mere på Hannerup Skovs hjemmeside

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce