Det er en fornøjelse at kunne præsentere årets program for Sommerrock, siger en stolt formand for Fredericia Shopping, Ole Mortensen.

“I år falder Sommerrock dagen efter Kristi Himmelfartsdag, og der må være en masse mennesker, der har fri og dermed har hele dagen til at feste i,” siger Ole Mortensen.

“Det forklarer samtidig, hvorfor der i år er hele fem bands på Rådhusscenen.Vi har prøvet at favne bredt og finde musik til alle aldersgrupper, men især musik der er iørefaldende, og som man bare ikke kan lade være med at nynne eller synge med på, forklarer Ole Mortensen”

Rådhusscenen

EventC står igen i år for Rådhusscenen, og det er en kæmpe hjælp for Fredericia Shopping, som sammen med Fredericia Kommune afvikler den 15. Sommerrock i 2019. – EventC har de rigtige forbindelser ud i musikverdenen, og dermed er der en masse ting omkring planlægningen, der er blevet meget nemmere, siger Ole Mortensen.

“I år starter vi med en upcoming artist, som er lige ved at brage helt igennem på den danske musikscene. Herefter er vi glade for at kunne præsentere Seebach Tribute, hvor Joakim Tranberg, der spillede Tommy Seebach i Fredericia Teaters musical Seebach, vil synge både Rasmus- og Tommys allerstørste hits. Vi skal have understøttet Sommerrock som værende en rigtig folkelig byfest til tonerne af hele Danmarks John, som med Der er noget galt i Danmark og Så længe jeg lever nok skal få det glade publikum til at skråle med af fuld hals.”

Med besøg fra det velkendte band Sko/Torp, slås tonerne an over i det lidt mere poppede univers, men igen med nogle af de helt store hits, som alle kender bla. Familiar Roads og Glorious Days og så skal der sættes punktum for Sommerrock 2019 med Midt Om Natten, der i år får særlig betydning efter Kim Larsens nylige bortgang.

I gaderne

De enkelte gader står som sædvanligt for at finde indholdet til netop deres gade. I år bliver Midtpunktet fyldt med aktiviteter for familier, såsom hoppeborge. Aktiviteterne rækker fra Midtpunktet ud i Danmarksgade.

I Danmarksgade skal duoen Mig & Anders optræde, mens det er de to sprælske frontfigurer i Dancing Queens Abba Show, der med den helt rigtige ABBA-lyd, vil give Gothersgade et ordentlig drøn med 70’er-stemning. Vendersgade bliver omdannet til markedsgade, når en række boder stiller op langs med gågaden med både mad, drikke og brugskunst, mens Monika Bigum giver den fuld pedal med alle de helt store og kendte klassikere.

Axeltorv Lauget er i fuld færd med at arrangere musik på Axeltorv, og foran Mairs Café bliver der traditionen tro Rock & Roll, så vi er klar til en kæmpefest i hele byen, slutter formand for Fredericia Shopping.

Program Rådhusscenen:

Kl. 14.00 Askling

Kl. 15.30 Seebach Tribute

Kl. 17.30 Danmarks John

Kl. 19.30 Sko/Torp

Kl. 21.30 Midt om Natten

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.