Fredag den 7. maj overrækker statsminister Mette Frederiksen prisen til Årets Pressefoto på Den Sorte Diamant i København. Allerede lidt senere på eftermiddagen kan fotografierne ses i Fredericia, da Pressefotografforbundet i samarbejde med Pixlart viser billederne. Først i den specielle udstillingsbus, der vil holde på Landsoldatpladsen og senere bliver Det Hvide Vandtårn brugt som lærred.

Kl 16:30 står Pixlart-bussen på Landsoldatpladsen i Fredericia. Her vil der være mulighed for at se alle billeder i bussen. Publikum bliver lukket ind i mindre hold, og som alle andre steder, skal der fremvises coronapas for at komme ind. 

Kl 20:30 starter fremvisningen på Det Hvide Vandtårn. Dommer i dette Årets Pressefoto og tidligere vinder af World Press Photo, Claus Bjørn Larsen vil fortælle om begrundelserne bag udvælgelsen af Årets Pressefoto 2020.

Publikum bliver henvist til opdelte arealer, så afstandskrav og forsamlingsloftet overholdes. Hver fremvisning varer ca. 45 minutter, og sidste visning er senest kl 23.00.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer