Juletræet er tændt, byen er fuld af lysende kræmmerhuse, stjerner i vinduerne og duften af brændte mandler. Det er Fredericia, det er jul. I den kommende tid kører Fredericia Avisen en serie, hvor vi besøger byens butikker, restauranter og taler med byens borgere om Julen i Fredericia. I dag har vi besøgt Miami og Pigernes Verden i Gothersgade. I begge butikker melder man om et godt 2017 og et Fredericia i fremgang. 

Indehaver af Miami Ole Mortensen holder her årets gavehit: En Hilfiger T-shirts.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreasen, Fredericia Avisen.

“Black Friday var rigtig fin, men helt generelt har vi haft et godt 2017, og nu forbereder vi os til julehandlen, hvor jeg tror, at det store hit bliver skindbukser, dyreprint, pels og skind”, fortæller Sanne Falkenby fra Pigernes Verden og fortsætter:

“Derudover har vi solgt mange handsker til årets pakkekalender “til hende”. Men helt generelt har vi haft travlt, hvilket er dejligt. Der er gang i Fredericia, og vi håber også, at vi ser mange fredericianere i vores forretning i december”.

Huer og luffer er i høj kurs til årets pakkekalender til hende.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

På den anden side af gaden er Ole Mortensen ved at pakke gaver ind for en kunde. Da han er færdig, spørger vi også ham til årets gavehit. Han svarer hurtigt.

“For det første tror vi på en god julehandel, og vi glæder os til, at fredericianerne kigger forbi som de andre år. Årets hit bliver helt sikkert de her fede Hilfiger T-shirts. Dem tror jeg på, at rigtig mange vil have under juletræet.”

Underbukser er stadig årets klassiske hit til mænd. Her Bjørn Borg i Miami.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

“Jeg tror på, at det bliver en rigtig god julehandel i år. Det har været et godt år i 2017. Black Friday var god, og det er en event, der er kommet for blive. Vi kan også mærke de positive vinde i byen. Der er en god stemning, og mange mennesker i byen. Det er dejligt. Vi glæder os”.

Ole Mortensen afslører dog også, at mandens største ønsker stadig er de klassiske stadig sokker og underbukser.

#JULENIFREDERICIA er i gang