Fredericia Kommune, Fredericia Eliteidræt og Samvirkende Idrætsklubber Fredericia (SIF) hylder idrætten, og inviterer til en festlig aften i Fredericia Idrætscenter

Onsdag den 7. februar 2018 bliver der lagt op til en festlig aften, når vindere af VM, EM, NM, og DM medaljer og folkene bag modtages på den røde løber i Fredericia Idrætscenter. Det er Fredericia Kommune, Fredericia Eliteidræt og SIF, der vil takke for den store frivillige indsats, der ydes i idrætsklubberne.

Årets idrætsfest er ikke kun for medaljevindere. Frivillige fra alle idrætsklubber og foreninger er også inviteret. Formand for Kultur & Idrætsudvalget Lars Ejby ønsker at ære byens medaljevindere og takke alle de frivillige kræfter, der lægger utallige timer af deres fritid i foreningerne i Fredericia.

”Vi er glade for at kunne fejre vores medaljevindere, og alle de frivillige, der har mindst ligeså meget ære i medaljerne. Det er vigtigt at huske, at disse flotte præstationer, der kræver hård træning, også kræver opbakning fra de lokale ildsjæle – og vi vil gerne sige tak til dem alle”, siger han.

Under idrætsfesten uddeles traditionen tro ni idrætspriser, lige fra årets talenter til årets senioridrætspris. Priserne uddeles af arrangørerne samt partnerne Fredericia Dagblad, Elbo Bladet, Fredericia Avisen og Nordea Fredericia.

Det er muligt at deltage i årets idrætsfest som publikum. Fra kl. 19.00 kan publikum overvære prisuddelingen. Det er gratis at deltage. Der er adgang fra hal 6 i tidsrummet 19.00-19.15. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, bare mød op.