Regnen silede ned på IBC International Business College ved Mosegårdsvej, da årets første studenter blev taget imod af familier og venner.

En af de nybagte studenter var den 18-årig Kristian Vilhelm Lønvig, som havde været op til mundtlig matematik. Han var den første fra HHX, der fik den blå hue på. Efter tre år på business- and finance-linjen er den unge mand glad for at overstå afgangseksamen:

– Det har været en stor dag, hvor der har været mere pres på end normalt. Men det var vigtigt lige at huske sig selv på, at det er en eksamen som alle andre, så forberedelsen var den samme, siger Kristian.

Herudover gik eksamen godt, hvilket han glædede sig over:

– Det gik meget godt, måske bedre end jeg havde forventet. Jeg fik et 7-tal, så det var egentlig meget tilfredsstillende.

Forberedelserne til eksaminerne har været anderledes grundet corona-situationen, og derfor har der været længere tid på skolen til at forberede de forskellige eksaminer. Her har Kristian brugt forberedelserne på at læse op, specielt på matematik, som han primært har fokuseret på i den seneste halvanden uges tid.

Den 18-årig student skal efter sommerferien have sabbatår og holde en pause fra skolebænken. Han spiller også fodbold på højt niveau hos Kolding IF, og der vil han forsøge at se, hvor langt, talentet rækker. Derfor har det været lige så vigtigt for ham at have HHX-studiet som fodboldkarrieren i Kolding IF, da det er vigtigt for ham at have noget at falde tilbage på, hvis fodbolden ikke går som forventet. Her har han især holdt af studiemiljøet i Fredericia, selvom han oprindeligt kommer fra Middelfart.

– Jeg har været glad for at studere i Fredericia, som ligger centralt og indeholder gode omgivelser. Derudover har der været god forståelse fra både skolen af og Kolding IF i forhold til mine proriteringer og situationer med meget pres, siger fodboldspilleren.

Nu ser han frem til festerne og de mange studentergilder, selvom han vil holde lidt igen på grund af fodbolden. Han kommer selvfølgelig til at fejre det, men ifølge ham, så skal det heller ikke tage overhånd.

Det vigtigste for ham er nemlig, at det skal synke ind, at han er blevet færdig med gymnasiet.

Kristian Vilhelm Lønvig og rektor Jakob Lund
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer