Mandag formiddag ventede en masse familiemedlemmer og venner på at tage imod de nybagte studenter, der skulle have huen på.

De første studenter fra Fredericia Gymnasium kom ud af eksamensdøren og gik over til deres familie og venner ved 9.30-tiden. Fra STX var det en glad Anna Holm fra 3. e, der havde været oppe i matematik, som var årets første student.

– Det er en befrielse. Det er dejligt efter så mange år, hvor man har kæmpet for at gøre det godt. Eksamen gik godt, så det var dejligt at få det overstået, siger hun.

Den kommende tid kommer til at stå i festens tegn for landets studenter, som efter et corona-præget år med fjernundervisning, restriktioner og få sociale arrangementer på gymnaiserne kan slå sig løs og fejre tre års flid.

Anna glæder sig til at fejre tiden med klassekammeraterne og familien, mens hun ser frem til det kommende kapitel, der begynder efter sommerferien.

– Nu skal jeg have et eller to sabbatår, så jeg kan komme ud og rejse lidt. Så det håber jeg, at man kan til den tid. Jeg skal være vikar og være håndboldtræner, og ellers skal jeg bare selv spille en masse håndbold, uddyber hun.

Derudover er studieplanerne i fremtiden ikke definitivt bestemt, men hun kunne godt tænke sig at være journalist.

Familiemedlemmer og venner venter i spænding
Årets første to studenter fra Fredericia Gymnasium – Anna fra 3.e (venstre på billede) sammen med Sarah fra 2q (højre på billede)
Smil og kram på gymnasiet

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer