Som en årlig tilbagevendende begivenhed udnævner Lions Club Elbo en Årets Borger i klubbens område, der dækker Taulov, Skærbæk, Herslev og Erritsø og ønsker dermed at fremhæve enkelt personer, anerkende længerevarende frivillige indsatser og gode initiativer, der skaber sammenhold og gør en forskel til gavn for borgere i området.

Lions Club Elbo tilstræber at udnævne Årets Borger ved passende lejligheder og ved festlige arrangementer, som det måtte være muligt.

I år fandt prisuddelingen sted mandag aften i forbindelse med bankospillet i Elbohallen, som TSIF Støttemads er arrangør af. I en pausen af bankospillet kunne, Lion Club Elbos præsident Finn H Petersen, både overraske og overrække støtteforeningens formand Rasmus Larsen prisen, som Årets borger.

“Vi har i 2018 valgt at anerkende en person, der markant skiller sig ud fra sine jævnaldrende, ved sin interesse og glæde ved frivilligt arbejde til gavn for endog mange idrætsudøvere med tilknytning til Taulov Skærbæk Idræts Forening”, sagde Finn H Petersen i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Rasmus Larsen, der er født i 1979,  gjorde sig i en tidlig alder meget bemærket ved, at han som dreng hjalp til i Elbohallen, ligesom han ofte sammen med sin far, var med i afviklingen af arrangementer i Støttemads. For nogle år siden blev Rasmus Larsen valgt til formand for Støttemads, hvor han i ledelsen af og i samarbejdet med de øvrige medlemmer af bestyrelsen, utrætteligt har planlagt og afviklet et utal af arrangementer til støtte og gavn for idrætsudøvere i lokalområdet.

Rasmus Larsen kendetegnes i sin planlægning af arbejdet i Støttemads som ansvarsfuld, omhyggelig, hæderlig og favnende igennem sin indstilling til frivilligt arbejde, hvor han er meget vellidt.

Ved siden af sit formandsjob i Støttemads bestrider han posten som næstformand i Elbohallens Forretningsudvalg.

Med udnævnelsen til Årets Borger 2018 følger en personlig gave samt et værdibevis på 10.000,- kr.. Penge som Årets Borger 2018 skal videreformidle til et humanitært formål, som kan godkendes af Lions Club Elbo.

Ud over titlen som – Årets Borger – modtager årets borger et diplom med en motiveret indstilling til udnævnelsen og en personlig gave.

https://goo.gl/MSbg7k