Fredericia KF er fællesholdet for kvindefodbold i Fredericia. Nu skal de i gang med år to efter stiftelsen, og har sat målene for sæsonen.
“Vores mål for sæsonen er at få flere piger/damer til at spille fodbold, skabe et godt træningsmiljø. Få flere piger ind omkring morgentræning ved Fredericia Elite, lave events som giver spillerne oplevelser, stille hold i alle årgange, få vores 1. damesenior til at rykke op i Kvindeserien her til sommer, få alle vore spiller i ens træningstøj. Vi er godt på vej​​, få nyt kamptøj til alle hold i Fredericia KF i vores nye farver( mørke grøn trøje- sorte bukser),” siger Jess Petersen, der er med i Fredericia KFs styregruppe, til Fredericia AVISEN.
Det er andet år med Fredericia KF, og der er stadigvæk ting, der skal optimeres, men overordnet set går det godt for kvindefodboldklubben.

​”Det går fremad, vi går nu i gang med år 2 , på nogle punkter er vi nået langt, men der er også punkter vi halter ,vi føler rigtig god opbakning fra Kommune ,presse ,sponsorer  m. m  vi synes vi har fået samlet et godt træner team som helt sikkert kommer til at udvikle vores spiller , vi mangler spiller i nogle årgange, vores mål er to 11 mands i hver årgang, altså ét elite- og ét breddehold,” fortæller Jess Petersen og kommer ind på klubbens ambitioner:
“Ambitionen er at komme på fodboldlandkortet ,vores damesenior i 1. division, vores ungdomshold i liga 1,have to hold i hver årgang, altsåbåde elite og bredde, lave et miljø, hvor spillerne elsker at komme. Dette skulle gerne op fyldes indenfor de næste tre,” slutter Jess Petersen.
Fredericia KF startede træningen op til den nye sæson 27. januar, hvor der blev gået til den og efterfølgende blev serveret suppe. Til træningen var der 16 spillere, to der hjalp U18-holdet, samt otte afbud.