Aalborg lignede længe en taber af den første DM-finale mod GOG, men endte med at spille 25-25 på et mål i sidste sekund af Jonas Samuelsson.

Det første du af potentielt tre opgør fandt sted onsdag aften i heksekedlen i Gudme, hvor hjemmepublikummet drømte om at skabe et godt udgangspunkt.

Den idé var med Torbjørn Bergerud med på i GOG-målet. Han havde styr på Aalborgs fløje, og fik derudover reddet flere frie chancer. Angrebsmæssigt boltrede Mathias Gidsel sig, og på trods af et par brændte chancer på tomt mål, endte GOG med at gå til pause foran 14-11.

I anden halvlegs indledning fik Aalborg reduceret forspringet til 18-16, men GOG fik sat en stopper for Aalborgs comebackforsøg i først omgang. Hjemmeholdet kom på 21-16, og det duftede derfor for alvor af en sejr til de gule fra Sydfyn.

Anført af Aron Palmarsson kom Aalborg stille og roligt tilbage i kampen. Samtidig gik er nerver i GOG’s angrebsspil, og det gjorde, at stillingen var 23-22 med kort tid tilbage af kampen. Aalborg fik muligheden for at udligne i sidste angreb, og bolden havnede hos Jonas Samuelsson i sidste sekund. Svenskeren havde kun været på banen i de sidste fem minutter af opgøret, og havde nærmest ikke rørt bolden, men sikkert satte han bolden i netmaskerne og til slutresultatet 25-25.

Med det uafgjorte resultat betyder det, at en eventuel vinder af søndagens anden finale mellem de to hold vinder DM. Ender kampen derimod uafgjort, bliver der en tredje kamp i Gudme.