Aalborg Håndbold var ved at sætte det hele over styr mod Flensburg-Handewitt i kampen om at komme i Champions League Final4, men de holdt hovedet koldt til sidst og ende med at sikre sig videreavancement.

Aalborg vandt det første opgør mod nordtyskerne med 26-21 og det gjorde, at Aalborg tog til opgøret i Flensburg med en stor portion selvtillid i bagagen. Det fik også flere til at udråbe nordjyderne som favoritter til at gå videre. 

I første halvleg så det godt ud for Aalborg, der var foran 7-11, men efter fire mål i træk udlignede Flensburg til 11-11 inden, at Aalborg igen trak fra og endte med at gå til pause foran 14-16.

I de første par minutter af anden halvleg holdt Aalborg fast i føringen, men så gik klappen ned for gæsterne. Flensburg fik gang i i deres kontrafase og pludselig førte de 21-17 og der var for alvor ballade, da Flensburg kom på 27-21. Med det resultat var Flensburg videre, men i slutningen af kampen fik Aalborg stabiliseret spillet og reducerede til 29-27. 

Med et minut igen førte Flensburg 33-28, og Aalborg havde banen og forlangte timeout. Aalborg endte med at køre bolden rundt, og i sidste sekund scorede Felix Claar til slutresultatet 33-29, som sender Aalborg til Final4 i Köln, som afvikles d. 12-13. juni.

Det er blot anden gang i dette årtusinde, at et dansk hold er klar til Champions League-semifinale. Det skete i 2002, da KIF Kolding kon frem til semifinalen, og i 2012 lykkedes det AG København.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer