Fredag havde ejerne af “The Old Irish Pub” inviteret til storslået åbning kl. 20:00 af den nys flyttede og nyindrettede pub i den gamle KINO-bygning i Prinsessegade, der indtil i foråret husede “Zwei Grosse Bier Bar” og siden blev lejet og gennemgribende renoveret af ejerne af “The Old Irish Pub”, der tidligere lå i Gothersgade.

Og allerede før dørene blev slået op til Fredericias nyeste pub var der sammenstimlen af forventningsfulde fredericianere, der var blevet lokket til af tilbud om gratis fadøl og grillpølser den første time efter åbningen. Pubben oplyser til Fredericia AVISEN, at der blev konsumeret 6-800 gratis fadøl og serveret omkring 400 grillpølser til de mange der fandt tid til at kigge forbi før Kulturnat 2018 for alvor kom i gang i Fredericia.

Dansegulvet i "The Old Irish Pub"
Dansegulvet på “Old Irish Pub” ved “Grand Opening” 31.august 2018. Bemærk at der bagest i lokalet også er indrettet siddepladser over dansegulvet. (foto: Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

Fredericia AVISENs udsendte ankom kl. 22 og det var en tætpakket pub jeg trådte ind i, hvor der modsat de “gamle” lokaler i Gothersgade nu er blevet plads til et rigtigt sceneområde, hvor der på åbningsaftenen også var live-optræden før en discjockey tog over det pænt store dansegulv også hurtigt blev fyldt af glade gæster.

kø ved baren på "The Old Irish Pub" på åbningsaftenen, 31.8.2018
Kø og travlhed ved baren på “The Old Irish Pub” ved “Grand Opening” 31.august 2018 (foto: Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

Mest travlhed var der dog ved den store bar, hvor ølhanerne fra et rigt udvalg af ølsorter fyldte krus og glas i en lind strøm.

Rygerum, "Old Irish Pub"
Tætpakket og -tilrøget rygerum i “The Old Irish Pub” ved “Grand Opening” 31.august 2018 (foto: Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

Og fyldt var der også i det pænt store rygerum, der nu er placeret i et rum med et stort vinduesparti så der både kan luftes ud let ved behov herfor samt sandsynligvis også placeres nogle borde udenfor, så man lettere kan komme til at trække frisk luft gennem andet end en cigaret.

Se billeder fra “The Old Irish Pub” en uge inden åbningen i denne artikel af kulturredaktør Thomas Lægaard

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/69163?