Du kender måske begrebet ‘speed-dating’ inden for kærlighedslivet og jobsøgning, hvor man hurtigt og uforpligtende kan møde et muligt ‘match’.

“Lige nu er der forår – og bolig-amoriner – i luften, og det betyder, at vi også ‘speed-dater’ hos home. Vi kalder det ‘Åbent Hus’,” siger Lars Secher fra home Fredericia.

21.-22. april 2018 kan du kigge ind og se, om vi har din ‘udkårne’ bolig, når home Fredericia – og alle kollegerne i de 164 andre home-butikker – slår dørene på vid gab i flere tusinde boliger i hele landet, og på home.dk kan du se det præcise tidspunkt, hvor der holdes Åbent Hus.

I Fredericia kommune koster boligerne i snit. 2.6 mill, og de boliger, der er med i Åbent Hus-weekenden hos home Fredericia, koster fra 650.000 kr.

FAKTA: Fordele ved Åbent Hus for dig som køber:

• Åbent hus er uforpligtende. Du kan gå uforstyrret rundt og kigge på egen hånd.

• Du sparer tid. Man bruger typisk kortere tid på et Åbent Hus end på en almindelig fremvisning.

• Åbent Hus giver dig overblik. Både hvis du er lidt usikker på, hvilken bolig du går efter, eller hvis du skal flytte til en anden by eller et andet område i landet.

• Du kan se en række boliger i et område på ganske kort tid. Dermed får du en god fornemmelse af boligerne og de forskellige kvarterer og prislejet. På den måde kan du pejle dig ind på, hvad du vil gå efter, når du skal flytte.

• Du kommer lidt tættere på. Åbent hus er oplagt til at få en lidt bedre fornemmelse af boligen, end du trods alt kan få via de mange oplysninger på home.dk. Førstehåndsindtrykket har ofte stor betydning, og det at komme ind i en bolig, kan ændre din opfattelse af den.

• Åbent hus er en god anledning til at snakke din boligdrøm igennem med familie og venner. Når I har set en række boliger, er det en god idé, at gå hjem og tænke over det og snakke om det.

• Får du en god fornemmelse i maven på én af boligerne, så vend tilbage til vores ejendomsmægler og aftal en personlig fremvisning, hvor du i ro og mag kan stille spørgsmål og teste om den gode følelse var rigtig.