Oplev Den Kreative Skole indefra med musik, drama, billedkunst og dans for børn og unge.

Mandag d. 20. september slår Den Kreative Skole dørene op til Åbent hus med ”Try out”, hvor 16 dygtige undervisere og elever står klar til at guide besøgende rundt i musikkens, dramaturgiens, billedkunstens og dansens verden.

Festlighederne starter kl. 17.00 i skolens Store Sal, med velkomst af souschef Lone Godskesen, samt en lille musikalsk overraskelse. Derefter der er rig mulighed for at gå på opdagelse i skolens mange tilbud:

I drama har man mulighed for at prøve improvisation og forskellige sjove dramalege, hvor der f.eks. læres noget om mimik, stemmeføring og scenenærvær. I billedkunst og dans er der åbne timer. Og af musik kan

man opleve mange forskellige fagtilbud sammen med elever og lærere: klaver, akustisk guitar, sang, musik for de 0-8-årige, keyboard, blokfløjte, samt tvær- og piccolofløjte. Strygerne (violin, bratsch, cello og kontrabas) byder også på en åben prøve den første halve time, hvorefter man selv kan spille på instrumenterne.

– Alle kan komme og opleve vores inspirerende hus, der summer af kreativt liv. For uanset om man gerne vil spille et instrument, lave teater, billedkunst, danse, lave musicals eller få undervisning i flere fag på skolen – så har vi mulighederne” siger souschef Lone Godskesen. Hun fortæller yderligere, at skolen får flere nytilmeldinger hver dag. ”Vi er meget taknemmelige for opbakningen fra både nye og nuværende elever. Alle restriktioner på skolen er heldigvis også ophørt. Så vi håber på at se en masse børn og unge, samt deres forældre d. 20. september, siger Lone Godskesen.

På skolens kontor kan man melde sig til den nye sæson og få svar på sine spørgsmål. Og skulle man trænge til en pause undervejs, står skolens fantastiske Venneforening klar med salg af kaffe/the og kage.

Tilmelding åben året rundt

Den Kreative Skoles tilmelding er åben året rundt og kan tilgås via skolens hjemmeside dksfredericia.dk, hvor man både kan læse om alle tilbud, men også se skolens onlinebrochure. Der vil til det åbne hus være nogle fysiske eksemplarer af brochuren, som man kan få med hjem.

Så kom glad og få svar på alle dine spørgsmål og oplev mulighederne ”live”.

Tid og sted

Åbent hus med ”Try out” på Den Kreative Skole, Kongensgade 111, Fredericia

Mandag d. 20. september kl. 17.00-19.00.